Dit kleine meisje toonde tijdens de kerstuitvoering haar "middelvinger" aan het publiek

Janine image
door Janine

20 December 2019

Dit kleine meisje toonde tijdens de kerstuitvoering haar "middelvinger" aan het publiek
Advertisement

De kerstuitvoering is een moment waarop, voor veel kinderen, emoties, plezier en iets anders dan het gebruikelijke te willen doen, samen worden gemengd. Ook de ouders zijn natuurlijk trots op hun kinderen die op het podium staan die een voorstelling geven die te maken heeft met de kerstfestiviteiten.

Helaas kan het echter gebeuren dat alles niet altijd verloopt zoals het hoort, en dat de beruchte kerstvoorstellingen worden herinnerd om grappige gebeurtenissen, in de eerste plaats door de kleine acteurs. Zoals in het geval van Elle Legge, een 5-jarig Engels meisje dat op zijn zachtst gezegd een hilarische scène speelde.

via Mirror

Advertisement
Carla Bovingdon/Facebook

Carla Bovingdon/Facebook

Toen de geboorte van Jezus werd opgevoerd op haar school in Maldon, Essex, speelde de kleine Ella een mooie kleine engel. Tot nu toe alles volgens plan, behalve dat, in plaats een glimlach als "actrice" te laten zien of naar mamma Carla te zwaaien, aanwezig in het publiek, het meisje besloot dat het tijd was om... haar middelvinger op te steken.

Advertisement
Carla Bovingdon/Facebook

Carla Bovingdon/Facebook

Je leest het goed: met een bezorgde uitdrukking toonde het meisje haar vinger aan het publiek, alsof ze iedereen beledigde. Het probleem was blijkbaar dat ze een gebroken vingernagel had, wat voor haar een ongemak veroorzaakte dat op dat moment onmogelijk te verdragen was. Buiten het personage kon ze daarom niet anders dan op een zeer expliciete manier haar moeder wijzen op het ongemak.

Ook al hebben we de foto's die Ella in haar "uitvoering" tonen, verdoezeld om de gevoeligheid van niemand te beledigen, is het duidelijk dat het een ongelooflijk hilarisch gebaar was.

Carla Bovingdon/Facebook

Carla Bovingdon/Facebook

Bij het zien van wat er gebeurde, was Carla verbaasd, vooral omdat Ella het grootste deel van de tijd van het stuk in die positie doorbracht, wat enig onvermijdelijk gelach veroorzaakte bij de aanwezigen. Totdat, om de "gewonde" vinger met de gezonde te vergelijken, ze ook de middelvinger van de andere hand ophief, het probleem verdubbelend, om het maar zo te zeggen.

De onschuld waarmee dit kleine engelenmeisje de hulp van haar moeder zocht, evenals de onbewuste oneerbiedigheid van haar gebaar, vermaakten iedereen. Toen Carla besloot de episode op sociale media te delen, ontving ze in feite duizenden reacties. Wie weet of Ella in de toekomst, wanneer ze groot is en haar foto's zal bekijken, zich zal realiseren hoe grappig ze was zonder het te willen. Voor nu wensen we je een spoedig "herstel" van je kleine, grote ongemakken!

Advertisement