Haar hond verliest zoveel haar dat het baasje besluit ze te verzamelen en er een paar laarzen mee te bedekken - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Haar hond verliest zoveel haar dat het…
Honderden puppy's die tijdens de lockdown door families zijn gekocht, zijn te koop aangeboden 5 levensstijlen die de basis kunnen zijn van een lang leven voor Japanners

Haar hond verliest zoveel haar dat het baasje besluit ze te verzamelen en er een paar laarzen mee te bedekken

Door Janine
1.149
Advertisement

Veel mensen die thuis honden en katten hebben, weten dat het probleem van haaruitval echt een vervelende realiteit is om elke dag mee om te gaan. Het maakt niet uit hoeveel ze schoonmaken of hoe ze hen verzorgen: onze trouwe viervoeters zullen altijd in staat zijn om met hun vacht elke omgeving waar ze passeren hun haren achter te laten.

Dit geldt des te meer in het geval van dieren met een bijzonder dikke en lange vacht, net als Nimbus, de zeer zachte witte hond waarover we je nu gaan vertellen. De eigenaresse, zich bewust van de situatie, besloot te profiteren van het witte haar dat de hond achterliet. Dus in plaats van ze weg te gooien, bedacht ze om ze te recyclen om er tegelijkertijd iets origineels en leuks van te maken!

via: The Dodo

"Ik begon haar haren te verzamelen toen ik zag dat ze een ongelooflijk potentieel van verwerking hadden," zei Soleil Pond, de menselijke vriendin van Nimbus, waar ze met "verwerken" de mogelijkheid bedoelde om er iets anders van te maken.

Dus met een beetje vindingrijkheid en veel originaliteit besloot ze dat het verzamelde haar een perfecte bekleding zou kunnen worden voor haar laarzen. Ja, je leest het goed: Soleil wendde zich tot een vriendin en na een paar dagen was ze absoluut tevreden met wat ze had gemaakt.

Advertisement

De laarzen bedekt met de witte vacht van Nimbus is een ongelooflijk eerbetoon aan de hond, compleet met pootafdrukken op de achterkant.

Na het publiceren van de creatie op sociale media, ontving de vrouw veel bewonderende opmerkingen van gebruikers.

"Ze zijn erg warm, comfortabel en schattig - zei ze - als al die haren Nimbus warm kunnen houden, zal het ook geweldig zijn voor mijn voeten!".

Wat vind jij? Zou jij ook zo'n accessoire maken als je zo’n hond zou hebben?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt