Schattig maar chagrijnig: deze Maine Coon-kittens hebben een onvergetelijke uitdrukking - Curioctopus.nl
x
Schattig maar chagrijnig: deze Maine…
Mensen die vaak te laat zijn, zijn meestal meer succesvolle individuen in het leven: de wetenschap bevestigt het Een bedrijf heeft herenondergoed gemaakt dat vaders beschermt tegen de onvrijwillige schoppen van kinderen

Schattig maar chagrijnig: deze Maine Coon-kittens hebben een onvergetelijke uitdrukking

29 November 2019 • Door Janine
6.677
Advertisement

Lang en zacht haar, groot en gespierd: het is de Maine Coon, een van de oudste kattenrassen uit Noord-Amerika. Een kat wordt altijd gewaardeerd om zijn gezelschap, zijn vriendelijke, nieuwsgierige en volgzame karakter, evenals, natuurlijk, zijn prachtige uiterlijk.

De Maine Coon is majestueus en "goed uitgerust" voor de winter. De mannelijke exemplaren kunnen tot 10 kg wegen en meer dan 1 meter lang zijn. Over de oorsprong ervan is vaak gediscussieerd, en sommige theorieën beweren dat ze vanuit de koude Noorse landen, met de Vikingen, naar Amerika zouden zijn gekomen.

Wat hen echter onderscheidt van andere katten zijn hun gezichten. Bijna menselijke gezichten, met echt unieke uitdrukkingen, schattig maar tegelijkertijd nors. We zouden ze niet anders kunnen omschrijven, zelfs niet als we kijken naar foto's die op Instagram zijn gedeeld door de Catsvill County cattery, die 5 grijze Maine Coon-kittens in poses afbeelden waardoor ze er net zo uitzien als norse maar schattige oude mannetjes!

1.

2.

Advertisement

3.

4.

5.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt