Een man herkent zichzelf op een foto van zijn vrouw die 11 jaar voordat ze elkaar ontmoetten, werd genomen - Curioctopus.nl
x
Een man herkent zichzelf op een foto…
Een fotografe portretteert een kleine uil die onder een paddestoel voor de regen schuilt 17 mooie foto's van hommels die in slaap vielen in de bloemen met hun

Een man herkent zichzelf op een foto van zijn vrouw die 11 jaar voordat ze elkaar ontmoetten, werd genomen

30 December 2019 • Door Janine
12.981
Advertisement

Het verhaal dat we je gaan vertellen heeft zich voorgedaan in China en heeft als hoofdpersoon een jong stel, de heer Ye en mevrouw Xue, die in 2011 in het huwelijk traden en vervolgens een prachtige tweeling kreeg. Tijdens een normale dag bij haar moeder thuis, bekeek het gezin oude foto's om erachter te komen of de meisjes meer op mamma of pappa leken. Ze hadden zeker niet verwacht dat uit die foto’s een meer uniek dan zeldzaam toeval aan het licht zou komen.

Bij het bekijken van de ene foto na de andere merkte Ye dat hij een foto vasthield van zijn vrouw als meisje zijnde, die voor een standbeeld poseerde dat hij zelf jaren eerder had bezocht. En het was op dat moment dat een detail hem deed huiveren: achter het meisje herkende de man zichzelf, ook poserend voor een foto.

Na enkele ogenblikken van verbijstering realiseerden ze zich: beiden waren, 11 jaar voordat ze elkaar ontmoetten en verliefd werden, op reis gegaan naar de stad Qingdao en hadden het May Fourth Square bezocht... op precies hetzelfde moment!

Het was duidelijk dat de verbazing en emotie bij de ontdekking erg groot waren: China heeft een bevolking van meer dan een miljard mensen, het was praktisch onmogelijk dat dit echt gebeurd was! Vervolgens slaagde Ye er ook in om de foto te vinden die hij bij die gelegenheid maakte, uiteraard genomen vanuit een andere hoek.

Advertisement

Nadat het werd gedeeld, heeft het verhaal van deze geliefden duizenden mensen gefascineerd, die de volledige kracht van het lot in deze gebeurtenis hebben gezien. Het is duidelijk dat zelfs voor Mr Ye en mevrouw Xue de stad Qingdao altijd een speciale plaats zal blijven: het is hier dat hun wegen elkaar voor het eerst kruisten, zelfs als ze zich tot die tijd absoluut niet bewust van elkaar waren.

Tags: VerhalenLiefde
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt