In plaats van het gebruikelijke boeket, gooit deze bruid een katten knuffel om te zien wie de volgende is om een kat te adopteren - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
In plaats van het gebruikelijke boeket,…
Het Coronavirus heeft de CO2-uitstoot van China met 100 miljoen ton verminderd In dit Nederlandse dorp zijn de straten kanalen doorkruist door bruggen en bootjes

In plaats van het gebruikelijke boeket, gooit deze bruid een katten knuffel om te zien wie de volgende is om een kat te adopteren

Door Janine
1.552
Advertisement

Tradities zijn tradities, maar het is niet gezegd dat ze moeten worden gerespecteerd. Toen ze trouwde, besloot Karen Marmo dat het geen traditioneel huwelijk zou worden - tenminste, niet helemaal. Er zouden natuurlijk verschillende dingen zijn geweest, waaronder de ceremonie, de gasten, de bruidstaart... maar niet het gebruikelijke boeket bloemen. Ken je dat bijzondere moment waarop de bruid alle gasten de rug toekeert en het boeket gooit? Volgens de traditie zal degene die erin slaagt het te pakken, de volgende zijn om te trouwen. Al die poespas overtuigde Karen echter niet, die iets veel inclusievers voor haar huwelijk wilde doen: een moment waaraan iedereen kon deelnemen.

foto: Karen Marmo

Geen lancering van het boeket op de bruiloft van Karen Marmo, want in plaats van bloemen gooide de bruid een katten knuffel! Als je je afvraagt over het waarom van zo'n gebaar, is het antwoord eenvoudiger dan je je kunt voorstellen. De bruid is altijd een grote kattenliefhebster geweest, zozeer zelfs dat ze er twee thuis heeft, Catbug en Luna. Omdat ze haar bruiloft niet konden bijwonen, wilde Karen een manier vinden om hulde te brengen aan haar katachtige vrienden.

foto: Karen Marmo

Maar naast het eerbetoon aan haar trouwe katten, wilde Karen haar eigen initiatief lanceren, in navolging van het boeket: zij of hij die het vliegende knuffeldier te pakken zou krijgen, zou de volgende zijn geweest om een kat te adopteren.

Advertisement
foto: Karen Marmo

"Ik dacht dat het een mooi gebaar zou zijn om iedereen, ongeacht geslacht, erbij te kunnen betrekken. Bovendien weten degenen die mij kennen dat ik geobsedeerd ben door katten." Dat van Karen was daarom een keuze die haar persoonlijkheid sterk weerspiegelde.

foto: Karen Marmo

"De eerste persoon die erin slaagde het knuffelbeest te bemachtigen, was Emma, een vriendin van mij. In theorie had ze niet moeten winnen, omdat ze allergisch is voor kattenhaar."

foto: Karen Marmo

In ieder geval was de bruiloft en het hoogtepunt van de lancering van de "kat" een succes en Karen was er zeer tevreden over.

Een leuk gebaar om de gasten te betrekken en aan te moedigen om een kat uit een asiel te adopteren.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt