Dit is de stoel voor iedereen die graag met gekruiste benen achter zijn bureau zit - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dit is de stoel voor iedereen die graag…
30 keer waar de meest absurde dingen zijn gevonden in onverdachte objecten Deze fotograaf slaagde erin om een zeer zeldzaam en prachtig exemplaar van de roze mantarog te vereeuwigen

Dit is de stoel voor iedereen die graag met gekruiste benen achter zijn bureau zit

Door Janine
1.537
Advertisement

Te veel tijd zittend doorbrengen kan leiden tot meer of minder ernstige schade aan ons lichaam. Ondanks de drukte die grote steden kenmerkt, is een zittende levensstijl tegenwoordig heel gewoon. Het risico op onaangename rugpijn is zeer waarschijnlijk, vooral als je op kantoor werkt, waarschijnlijk achter een computerscherm. Er zijn verschillende alternatieven die we in de praktijk kunnen brengen om de problemen met betrekking tot de weinige dagelijkse beweging te overwinnen, maar een bedrijf heeft een stoel ontworpen die geschikt is voor diegenen die graag comfortabel aan hun bureau willen zitten.

Deze zeer gewilde stoelen met een eenvoudig en verfijnd ontwerp zijn gemaakt door het Amerikaanse bedrijf Health by Design. Het doel van elke stoel is niet alleen om de fysieke ondersteuning te bieden die nodig is om uren zittend werk te ondersteunen, maar om dit op de meest comfortabele manier te doen.

De echte nieuwigheid van deze stoelen is dat ze je toestaan om met je benen gekruist te zitten en je voeten en benen te laten rusten op een extra harde steun, gemonteerd net onder de gewatteerde zitting van de stoel.

Je kunt beginnen met afscheid te nemen van kuitkrampen en rugpijn!

Als je rugklachten hebt of vaak last hebt van spierkrampen in de benen, is deze stoel iets voor jou. Het is niet bepaald goedkoop, maar het kan een mooie investering in je gezondheid zijn: ze worden Soul Seats genoemd en op de website van het bedrijf kun je hun producten kopen.

Advertisement

Kortom, een alternatief voor de klassieke ergonomische stoelen die vaak niets met ergonomie te maken hebben.

Tags: DesignNuttig
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt