15 honden die als enige levensmissie hun baasjes te laten glimlachen lijken te hebben - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
15 honden die als enige levensmissie…
Gary, de Er bestaan siliconen en bamboe kopjes om koffie te drinken: ze zijn herbruikbaar en respecteren het milieu

15 honden die als enige levensmissie hun baasjes te laten glimlachen lijken te hebben

Door Janine
56.075
Advertisement

Zoals velen hebben gelezen of hebben vastgesteld uit persoonlijke ervaring, is het hebben van een hond in het gezin goed voor fysiek en mentaal welzijn. Vanuit het oogpunt van dagelijkse gewoontes, bijvoorbeeld, "dwingt" een hond ons om naar buiten te gaan, in groene ruimtes te verblijven en te wandelen, allemaal acties die alleen maar goed kunnen zijn voor ons lichaam.

En vanuit mentaal oogpunt zijn deze dieren niet anders. Zelfs op de meest grijze dag, wanneer alles fout lijkt te gaan, verwelkomen ze ons met hun kwispelende staart en geven ze ons een goed humeur; met hun vaak gracieuze maar schattige uitingen van genegenheid, slagen ze er altijd in een glimlach op ons gezicht te toveren, ook al hadden ze kort daarvoor aan de bank geknaagd of de helft van de tuin verwoest.

We presenteren een galerij van 15 honden die zulke leuke dingen hebben gedaan dat ze een foto verdienden.

1. De hond van dit meisje is altijd een erg "plakkerig" type geweest, sinds ze hem van de straat heeft gered. Nu volgt hij haar en zodra hij kan, geeft hij haar een poot.

2. Je vraagt je waarschijnlijk af of het een hond of een carnavalskostuum is: nee, het is echt een hond die op de stoel televisie kijkt

Advertisement

3. Het mooiste cadeau dat je aan je menselijke vriend kunt geven? Uiteraard een mooi stukje gazon verwijderd met wortels en aarde. Nog beter als het gras uit jouw tuin komt!

4. Zodra iemand een kledingstuk op het bed legt, gaat deze schattige kleine hond erop zitten. In dit geval is het de pyjama van zijn baasje

5. Heb je ooit een meer tevreden uitdrukking gezien dan die van een Golden Retriever met twee honkbal ballen in zijn bek?

Advertisement

6. Husky's staan bekend als zeer expressieve honden: deze willekeurig genomen foto is hier het bewijs van...

7. Deze vrouw kwam thuis en ontdekte dat de hond van de buren van plan was de horizon te bekijken en op de waterkraan te gaan zitten... Absoluut een schattige hond!

Advertisement

8. Deze Border Collie deed er 15 minuten over om de elektrische stofzuiger met zijn favoriete knuffel te laten spelen. Het is hem niet gelukt.

9. Deze prachtige hond heet Bella. Haar eigenaardigheid? Zoals je kunt zien, houdt ze er van om als een kat in bomen te klimmen...

Advertisement

10. Dit is de uitdrukking waarmee deze pup zijn baasje probeert te kalmeren nadat hij wat problemen heeft veroorzaakt: niemand zou hem willen straffen!

11. We weten niet hoe deze puppy daar is gekomen, maar we weten wel dat iemand hem moet gaan halen

foto: Reddit

12. Husky's houden van nature niet zo van de warmte: dit moet de reden zijn dat deze vrouw hem, nadat ze hem een minuut alleen liet, hem zo vond:

13. Om een of andere absurde reden heeft deze hond genaamd Diesel besloten dat het raam net zo smakelijk is als een kippenpoot... Hij heeft tevergeefs geprobeerd het te eten!

14. Deze Jack Russel verstopte zich altijd onder de bank wanneer ze daar zin in had. Op een dag vond ze de bank ondersteboven... en verstopte zich er evengoed

15. Als je hond van verwennerij houdt (welke hond houdt daar niet van?) maar ook van water, dan zul je moeite hebben om hem uit bad te houden.

Deze foto’s bevestigen dat je je met honden nooit zult vervelen. Heb je toevallig ook een hilarische scène gezien van een trouwe viervoeter? Vertel ons over je ervaring!

Tags: DierenKomischeHonden
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt