Deze vader maakte een speelhuisje voor zijn dochters dat zo groot was dat het op een bewoonbaar huis leek - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze vader maakte een speelhuisje voor…
Deze kunstenaar maakt kleine natuurlijke en zelfvoorzienende werelden in glazen flessen en potten Een van de laatst bekende witte giraffen is waarschijnlijk gedood door een stroper

Deze vader maakte een speelhuisje voor zijn dochters dat zo groot was dat het op een bewoonbaar huis leek

Door Janine
652
Advertisement

De rol van een vader voor zijn dochters is net zo belangrijk en waardevol als die voor jongens. Als de moeder “het nest” vertegenwoordigt, de plaats die ons het meest dierbaar is en waar we ons veilig voelen, is de vader ongetwijfeld “de wereld”, het onontdekte, dat wil zeggen, alles wat we niet zijn. Adam Boyd, een vader van goud, wilde de wereld aan zijn dochters geven en voor hen een “speelhuisje” bouwen waar we allemaal jaloers op zijn. Adam heeft zijn eigen bouwbedrijf en wilde zijn kennis op dit gebied gebruiken om een minispeeltuin te bouwen op de binnenplaats van zijn huis.

De waarheid is dat dit project geen simpel "speelhuisje" is, maar een huis met echte afmetingen... kortom, het is een gigantisch speelhuisje!

Heb je ooit zo'n groot "huisje" gezien?

Dacht je dat een vader die de leiding had over een bouwbedrijf zijn twee prinsessen niet hun droomhuis zou geven? Hij had waarschijnlijk niet gedacht dat het alleen een speelhuisje was. Maakt niet uit: buiten de glijbaan en het klimnet is de structuur van dit huis zo groot dat het wel eens iemands huis zou kunnen zijn!

Advertisement

Het is 7 en een halve meter hoog en niemand weet hoe breed - het heeft een glijbaan, een schommel, een klimmuur en twee overdekte veranda's. Het interieur is echt geschikt voor meisjes, die kunnen doen alsof ze in een bijzonder en super nieuw huis wonen.

Op maat gemaakte houten banken en tafels waar je al vanaf je 7e jaar thee kunt drinken en kunt doen alsof je onafhankelijk bent; als je als kind ooit hebt gespeeld alsof je volwassen was, begrijp je het enthousiasme om zo'n groot en realistisch scenario tot je beschikking te hebben!

Dit fantastische speelhuisje is een origineel idee van Adam, die zeer tevreden is met het resultaat; nu overweegt hij soortgelijke constructies te maken die na voltooiing op de markt kunnen worden gebracht. “Als liefde een constructie was, dan zou die van mij zò zijn”, zei Adam, denkend aan de liefde die hij voelt voor zijn twee dochters.

Een werkelijk uniek cadeau en een heel bijzondere vader!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt