Een bloemist maakt boeketten van wc-papier om te ironiseren over de groeiende vraag naar dit product

Janine image
door Janine

14 April 2020

Een bloemist maakt boeketten van wc-papier om te ironiseren over de groeiende vraag naar dit product
Advertisement

Het is niets nieuws dat het als gevolg van de Coronavirus-pandemie in veel landen niet meer mogelijk is om enkele van de meest voorkomende consumptiegoederen te vinden. Het gaat niet alleen om het ontbreken van mondkapjes en desinfecterende handgels... maar ook om wc-papier! Precies, in veel Europese landen (maar niet alleen daar) lijkt het steeds moeilijker te worden om zo'n essentieel product te vinden. Dit zijn moeilijke tijden, waarin we overspoeld worden met niet bepaald geruststellend nieuws - terwijl we dagelijks verslag doen van nieuwe besmettingen en sterfgevallen - en misschien kan het nuttig zijn om een glimlach te vinden, ook al is het maar voor even.

via Facebook / Blossom Events & Florist

Advertisement

🌹Work Flow .... Show ❤️ to Someone Special with this Unique and Fabulous Bouquet 💐 🤷🏽‍♂️Why Be Ordinary when You can...

Pubblicato da Blossom Events & Florist su Venerdì 13 marzo 2020

Facebook / Blossom Events & Florist

De eigenaar van de bloemenwinkel "Blossom Events and Florist" in Trumann, in Arkansas (USA), heeft een heel bijzonder boeket "bloemen" gemaakt: in plaats van mooie rode rozen heeft hij er op een vaardige manier toiletrollen in gedaan! Het boeket is in alle opzichten een boeket bloemen, afgezien van het feit dat er in plaats van rozen of je favoriete bloemen, rollen toiletpapier in zitten. Dit is natuurlijk een grap - een idee dat is ontstaan om de dramatische situatie even te vergeten.

Toch zijn er mensen die niet aarzelden om het merkwaardige "boeket bloemen" te kopen!

Advertisement
Facebook / Blossom Events & Florist

Facebook / Blossom Events & Florist

Net als een boeket met 12 rozen wist de winkel deze "nieuwigheid" ten tijde van het Coronavirus voor maar liefst $75 te verkopen!

Maak je geen zorgen, het personeel van de bovengenoemde bloemenwinkel gaat de supermarkten niet beroven van toiletpapier om deze mooie boeketten te maken; de eigenaar, Bart Faulkner, heeft altijd een grote voorraad toiletrollen in zijn winkel gehad.

Advertisement