Een meisje maakt kleine lippen op de neus dankzij een make-up handleiding, perfect tijdens deze quarantaine - Curioctopus.nl
x
Een meisje maakt kleine lippen op de…
10 briljante ideeën om je moestuin bloem- en kleurrijk te maken als een tuin, met gerecyclede materialen USA: de Aziatische reuzenhoornaar is gearriveerd, in staat om hele bijenkorven binnen een paar uur uit te roeien

Een meisje maakt kleine lippen op de neus dankzij een make-up handleiding, perfect tijdens deze quarantaine

10 Mei 2020 • Door Janine
5.331
Advertisement

Tijdens deze lange quarantaineperiode hebben we veel meer tijd om te besteden aan onze passies en hobby's; om de tijd te doden, kunnen we ons bijvoorbeeld wijden aan de meest fantasierijke en buitensporige make-up, zoals de succesvolle youtuber Jamie French ons leert, die onlangs een video op haar profiel plaatste waarin ze meisjes van alle leeftijden met haar trucs een klein gezichtje met lippen leert maken, voor als we naar buiten moeten met beschermende maskers of met een sjaal die ons hele gezicht bedekt.

Om een gezicht "in het gezicht" te maken, compleet met lippen en lippenstift, begon Jamie met het opmaken van haar ogen en wenkbrauwen met aandacht en kleur.

Daarna veranderde ze de basis van haar neus in kleine, vlezige lippen...

Advertisement

De volgende stap was het creëren van een perfecte boog ter hoogte van de neusgaten...

... en tot slot een mooie lippenstift!

Jamie koos voor rood om de neusgaten van haar neus te "schilderen", nu getransformeerd in hele kleine lippen!

Advertisement

Geloof je het niet? Hier is het verbluffende resultaat!

We moeten toegeven dat het effect van deze make-up echt realistisch is...

Advertisement

En als we de deur uit moeten met een sjaal of een bandana, kunnen we net zo goed make-up dragen om het gevoel te geven dat onze ogen en mond te zien zijn!

Een grappige, leuke en ook best praktische make-uptip in deze periode waarin gezichtsbescherming meer dan aanbevolen wordt!

Ben je klaar om het advies van Jamie French op te volgen en deze lange fase van samenleven met het Coronavirus met een vleugje klasse te beginnen?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt