Hij verlaat het huis tijdens de quarantaine vermomd als een struik om zich te camoufleren, maar een stel filmt hem vanuit het raam

door Janine

02 April 2020

Hij verlaat het huis tijdens de quarantaine vermomd als een struik om zich te camoufleren, maar een stel filmt hem vanuit het raam
Advertisement

De dagen van isolatie thuis om de verspreiding van de Coronavirus-epidemie tegen te gaan, brengt veel mensen in moeilijkheden. Er zijn mensen die zich 100% op hun gemak voelen met de nieuwe maatregelen, en deze quarantaine als een kans zien om dingen te doen waar ze vroeger geen tijd voor hadden, - de voorjaarsschoonmaak of elke dag vers brood bakken - en anderen slagen er niet in hun gezond verstand intact te houden. De vier muren van het huis kunnen voor sommige mensen te benauwd worden en daarom is het niet verrassend om de eerste tekenen van "waanzin" te zien, mensen die proberen te ontsnappen uit hun "persoonlijke gevangenis".

via Youtube / Larry Britt

Advertisement
Youtube / StephanieSTYLEZZ

Youtube / StephanieSTYLEZZ

Hoewel we het kunnen begrijpen, zijn deze dagen van isolatie absoluut noodzakelijk om het geweld en de snelheid waarmee het Coronavirus zich verspreidt, tegen te gaan; daarom hopen we dat je je niet gedraagt als de buurman van een stel uit Stevenage, in Hertfordshire (VK). Nicholas Murray en Madeline Mai-Davies hadden iets vreemds opgemerkt toen ze uit het raam van hun huis keken, in een poging om een luchtje te scheppen en de eentonigheid van de dag te doorbreken. Op het eerste gezicht zag het stel een vreemde struik voorzichtig bewegen. Heel even… maar struiken bewegen niet!

Advertisement
Youtube / Larry Britt

Youtube / Larry Britt

De buurman van Madeline en Nicholas vermomde zich als een struik om het huis te verlaten tijdens deze verstikkende periode, in de hoop op te gaan in het landschap. Om geen vermoedens te wekken, hurkte de anonieme struik in de buurt van de eerste beschikbare haag en bleef een paar minuten onbeweeglijk om op te gaan tussen de planten. Na een tijdje begon hij weer voorzichtig te lopen. De twee die de scène op video hebben vastgelegd, maakten van de gelegenheid gebruik om deze online op de verschillende sociale netwerken te publiceren en kregen een enorme respons op het gebied van views en shares.

Wat je al niet doet om… even een luchtje te scheppen!

Source:

Youtube

 

Advertisement