Coronavirus: in deze bar dragen klanten gekleurde zwemtubes om de veiligheidsafstanden te bewaren

Janine image
door Janine

21 Mei 2020

Coronavirus: in deze bar dragen klanten gekleurde zwemtubes om de veiligheidsafstanden te bewaren
Advertisement

Wat je al niet doet om de veiligheidsafstanden te behouden, vooral wanneer je buitenshuis bent. Met de start van fase 2 in veel Europese landen en met de daaruit voortvloeiende versoepeling van beperkende maatregelen, beginnen mensen het huis te verlaten om te gaan wandelen of zelfs om een kop koffie te drinken, binnen de grenzen van de veiligheidsafstanden. Er is bijvoorbeeld een bar in Duitsland, in de stad Schwerin, die een nogal grappig maar effectief beleid heeft aangenomen om zijn klanten te distantiëren en drukte te vermijden.

via Daily Mail UK

Advertisement
Facebook

Facebook

Café Konditorei Rothe in Schwerin heeft een post op zijn Facebook-pagina gepubliceerd die een nogal amusante scène vastlegt: zijn klanten is gevraagd om gekleurde zwemtubes, die je in zwembaden vindt, te dragen, om de veiligheidsafstand van ten minste twee meter van elkaar te behouden... en het werkte!

De post van de Duitse bar bleef duidelijk niet onopgemerkt en bereikte al snel duizenden gebruikers op het web, die het eigenaardige initiatief van het Duitse restaurant toejuichten.

Advertisement

Heute mal so ,, Abstandsnachvermessung“

Pubblicato da Cafe & Konditorei Rothe su Sabato 9 maggio 2020

Sommigen waren enthousiast over het idee, anderen hebben geklaagd dat er gevaar bestaat voor het reinigen en desinfecteren van het haar van degenen die deze tubes dragen, maar het lijkt of het sociale afstandsinitiatief van Café Konditorei Rothe al heeft gewerkt... er wordt in ieder geval over gepraat!

Advertisement