Dit meisje laat enorme spinnen op haar gezicht lopen: het is haar tijdverdrijf om te ontspannen - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dit meisje laat enorme spinnen op haar…
Een man ziet een opossum jong in nood en trekt zijn shirt uit om hem te beschermen tegen de regen 18 oude foto's die de geschiedenis vertellen vanuit een ongebruikelijk standpunt

Dit meisje laat enorme spinnen op haar gezicht lopen: het is haar tijdverdrijf om te ontspannen

Door Janine
1.395
Advertisement

Tegenwoordig is ieder van ons altijd op zoek naar de beste manier om te ontspannen en de angsten en zorgen die het leven voor ons in petto heeft van zich af te schudden. Er zijn mensen die graag wandelen, een paar uurtjes in de natuur doorbrengen, een goed boek lezen, van een film genieten of gewoon lekker "gezond" niets doen. Allemaal normale bezigheden, natuurlijk, maar absoluut "saai" voor het meisje waarover we je gaan vertellen.

Wat doet Tarni Roebuck om de welverdiende ontspanning te vinden? Iets waarvan we zeker weten dat veel mensen er lijkbleek van zullen worden: ze pakt een paar grote spinnen en laat ze op haar gezicht lopen!

Je leest het goed: de nachtmerrie van elke arachnofoob, is voor deze 27-jarige Australische een realiteit. Over smaak valt niet te twisten, dat is waar, ook al lijkt het soms dat er geen grenzen zijn aan de grillen van mensen. Dus besloot Tarni, blij met haar vreemde en indrukwekkende hobby, deze met de wereld te delen en werd al snel een echt "fenomeen" van het web.

Op haar Instagram-account is het in feite niet ongebruikelijk om foto's te vinden die haar portretteren samen met de gigantische spinachtigen die vrolijk op haar gezicht "rondrennen", hier en daar op verkenning gaan en de jonge vrouw volledig ontspannen en doen glimlachen. Bovendien zijn sommige van de door Tarni getoonde spinnen ook giftig, wat haar tijdverdrijf nogal riskant en op zijn zachtst gezegd extravagant maakt.

Advertisement

Maar zij is niet bang, ze is gek op deze dieren en alles wat daarmee te maken heeft. Wanneer ze in contact komt met een grote spin, voelt ze zich op haar gemak en met haar beelden - zoals ze vertelde - wil ze mensen met een spinnenfobie helpen hun angsten te overwinnen.

Een nogal nobel doel, maar met effecten die een beetje onzeker blijven. We vragen ons eigenlijk af of arachnofoben die de beelden van Tarni zullen zien, echt hun angst zullen overwinnen of zo onder de indruk zullen zijn dat ze er nog banger van worden... Smaken zijn tenslotte smaken: wie zijn wij om te oordelen?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt