Deze trein is een superluxe hotel op rails: een suite kan ruim 12.000 euro kosten - Curioctopus.nl
x
Deze trein is een superluxe hotel op…
18 jaar geleden weigerde de bank hem een ​​lening: vandaag is hij de ondernemer die het hoofdkantoor van diezelfde bank koopt Het trieste verhaal van Christopher Robin, het kind dat de inspiratie was voor de avonturen van teddybeer Winnie de Poeh

Deze trein is een superluxe hotel op rails: een suite kan ruim 12.000 euro kosten

27 Oktober 2020 • Door Janine
1.234
Advertisement

Tegenwoordig vereist het zich verplaatsen van de ene plaats naar de andere steeds meer snelheid en directheid. Een beetje zoals communicatie, razendsnel en gebaseerd op het direct delen van wat er gebeurt, is reizen de afgelopen jaren ook enorm versneld en is het mogelijk om in zeer korte tijd behoorlijk lange afstanden af ​​te leggen.

Er zijn echter mensen die nog steeds graag genieten van het plezier van een reis als een ervaring, waarbij ze door veel verschillende plaatsen reizen om te ontdekken en te ervaren. De trein is, in tegenstelling tot het vliegtuig, een middel dat de voorkeur geeft aan dit soort avonturen, en dat wat we je gaan vertellen, gebeurt op een echt exclusieve manier, via een van de beroemdste routes ter wereld.

Het is de Trans-Siberische spoorlijn, een meer dan 8000 km lange spoorlijn die Oost-Europa en Noord-Azië doorkruist, van Moskou naar Vladivostok. Een echte brug tussen West en Oost, die door een ongelooflijke verscheidenheid aan plaatsen, volkeren en culturen loopt. Op deze sinds 1903 geopende lijn passeren dagelijks vele konvooien, maar er is er met name één die reizigers een unieke ervaring van buitensporige luxe kan geven.

Het is de Imperial Russia Trans-siberian train, een vervoermiddel dat als we het zouden definiëren als "trein" een understatement zou zijn, aangezien het een echt superluxe (en super duur!) hotel op het spoor is, een duik in een verleden dat niet meer bestaat, maar dat tot in het kleinste detail is nagemaakt om rijke klanten een onvergetelijke ervaring te bieden.

Advertisement

De reismogelijkheden zijn verschillend, maar er is er een die bijzonder is, namelijk de meest luxe en exclusieve. Stijlvolle meubels, weelderige badkamers, entertainment, privé-koks, persoonlijke stops en excursies: dit zijn slechts enkele van de kenmerken die het keizerlijke Rusland onderscheiden, een duizenden kilometers lang avontuur om te leven in een sfeer die zo uit de glorie van het keizerlijke Rusland lijkt te zijn gekomen.

Dit is natuurlijk geen reis die voor iedereen geschikt is, want de prijzen voor deze ongelooflijke treinaccommodaties kunnen bedragen bereiken die hoger zijn dan 12.000 euro, afhankelijk van de opties die je kiest.

Maar dit soort ervaringen zijn zeker memorabel en daar betaal je ook voor: zo'n trein neem je niet elke dag!

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt