Een bedrijf creëert een speciaal labyrint-bed, perfect voor katten en hun menselijke vrienden

Janine image
door Janine

10 November 2020

Een bedrijf creëert een speciaal labyrint-bed, perfect voor katten en hun menselijke vrienden
Advertisement

Er zijn mensen die echt alles zouden doen voor het welzijn en de sereniteit van hun trouwe viervoeters. En dan hebben we het niet alleen over verwennerij, eten en aandacht, maar over echte veranderingen in de omgeving waarin ze leven, zodat honden of katten zich volledig op hun gemak kunnen voelen en op droomplekken kunnen zijn.

Het meubelstuk waarover we je gaan vertellen, zou elke kat en liefhebber van huiskatten gelukkig maken. Waar hebben we het over? Over een originele bedstructuur die ook een labyrint is en een perfecte schuilplaats voor onze besnorde vrienden, en een plek waar ze ongestoord kunnen spelen. Als we je hebben geïntrigeerd, lees dan verder om de details te ontdekken van dit object dat elke kattenliefhebber in zijn slaapkamer zou moeten hebben!

via CatLife

Advertisement
Een bedrijf creëert een speciaal labyrint-bed, perfect voor katten en hun menselijke vrienden - 1

Het bedrijf CatLife heeft deze speciale structuur gecreëerd met de bedoeling katten te vermaken, ze uit te laten rusten en zich te verstoppen op een plek die fantastisch voor hen is. Hoe vaak hebben we onze kattenvrienden in feite in de meest uiteenlopende hoeken van het huis gevonden, met de bedoeling hun toevlucht te zoeken op veilige plaatsen die ze misschien een beetje als hun territorium beschouwen?

Advertisement
Een bedrijf creëert een speciaal labyrint-bed, perfect voor katten en hun menselijke vrienden - 2

Wie een kat heeft, zal begrijpen waar we het over hebben, en dit bed zou een leuke, elegante en grappige manier kunnen zijn om naast je kat te slapen en hem de kans te geven zijn toevlucht te zoeken in zijn eigen "hol".

Een bedrijf creëert een speciaal labyrint-bed, perfect voor katten en hun menselijke vrienden - 3

Ingebouwd matras, nachtkastjes en moderne decoraties maken dit "tweepersoonsbed" - zoals gedefinieerd door de fabrikant - een echte must voor katten en hun baasjes. De prijs valt mee, als we bedenken dat hij wordt verkocht voor een bedrag van 550 tot 680 dollar. Wat vind je? Is het tijd om er een aan jou en je kattenvrienden te geven?

Een bedrijf creëert een speciaal labyrint-bed, perfect voor katten en hun menselijke vrienden - 4
Advertisement