Valkyrie, de kat met het menselijk gezicht dat met haar uitdrukkingen duizenden mensen over de hele wereld betovert - Curioctopus.nl
x
Valkyrie, de kat met het menselijk gezicht…
19 voorbeelden van projecten en werken die zo absurd zijn dat ze tegen elke logica ingaan 15 ingenieuze ideeën die mensen hebben bedacht om de verplichting van sociale afstand te respecteren

Valkyrie, de kat met het menselijk gezicht dat met haar uitdrukkingen duizenden mensen over de hele wereld betovert

15 November 2020 • Door Janine
3.242
Advertisement

Er zijn dieren die ware voortekenen van de natuur zijn, zelfs onder de soorten die we als meer "algemeen" en in zekere zin “vanzelfsprekend" beschouwen. Als we aan een kat denken, denken we in feite zeker niet aan vreemde wezens, maar aan de klassieke katachtigen die de huizen van velen van ons bevolken en ons betoveren met hun vriendelijke en soms eigenwijze of onvoorspelbare karakters.

Als je aan deze visie gewend bent, is het volkomen normaal, maar Valkyrie, de kat die we je gaan presenteren, is klaar om de meer traditionele patronen van katten te doorbreken, met haar uiterlijk dat als we het zouden definiëren als bijzonder een understatement zou zijn. De reden? Kijk maar naar haar: met haar "menselijke" gezicht is ze schattig en chagrijnig tegelijk, en daarom werd ze al snel een echte ster op het web!

via: Metro

Valkyrie is een Maine Coon, een variëteit aan katten die wordt gekenmerkt door een vrij indrukwekkende grootte, evenals een lange en dikke vacht waardoor ze zich zelfs perfect op de koudste plaatsen op hun gemak voelen. Het is geen toeval dat sommige theorieën over hun oorsprong beweren dat ze afkomstig zijn uit Noorwegen, naar Amerika gebracht door niemand minder dan de Vikingen. De "mythologische" naam van deze kat is om deze reden helemaal niet ongepast, en wat hem onderscheidt, naast het feit dat het een prachtige Maine Coon is, is het feit dat ze degene die naar haar kijkt uitdrukkingen geeft van "menselijkheid".

We overdrijven niet: de kat, zoals haar fokster Tatiana Rastorgueva uitlegde door haar foto's op internet te publiceren, trok meteen de aandacht van gebruikers juist omdat je perfect lijkt te kunnen begrijpen hoe haar gemoedstoestand op elk moment is.

Advertisement

Valkyrie is super expressief en haar uitdrukking is lief maar chagrijnig. In feite, volgens wat Tatiana zei, is het karakter van deze kat allesbehalve zonnig, integendeel, zoals veel andere katten, houdt ze van haar ruimtes en haar momenten van eenzaamheid.

Een eigenschap die haar uniek, schattig maar misschien zelfs een beetje angstaanjagend maakt. Is het niet vreemd om een ​​dier te observeren dat veel meer op ons lijkt dan we ooit hadden verwacht? Het is een beetje zoals wat er gebeurt als we met een aap worden geconfronteerd...

Sceptisch, chagrijnig, bedroefd, soms glimlachend: Valkyrie is dit alles en nog veel meer. Zou je een bijzondere kat zoals zij willen hebben?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt