Deze man loopt in de sneeuw en maakt gigantische tekeningen die betoveren met hun kortstondige schoonheid - Curioctopus.nl
x
Deze man loopt in de sneeuw en maakt…
Moederluipaard helpt haar welpen de weg over te steken: de video is fascinerend Een paddenstoelenzoeker ontdekt bij toeval een 3.300 jaar oud zwaard dat in een steen zat

Deze man loopt in de sneeuw en maakt gigantische tekeningen die betoveren met hun kortstondige schoonheid

14 December 2020 • Door Janine
1.846
Advertisement

Soms zijn we getuige van zulke originele en ongebruikelijke artistieke manifestaties dat we ons afvragen hoe het mogelijk was om zulke buitengewone ideeën voort te brengen. Hoewel we ervan overtuigd zijn dat we alles al hebben gezien, zijn er in feite veel waardevolle getuigenissen van degenen die besluiten om zich tegelijkertijd op bijzondere en prachtige manieren te uiten en ons unieke suggesties geven.

Net als Simon Beck, een echte artiest, die heeft besloten zich te wijden aan een briljant en fascinerend tijdverdrijf. Wat is er zo speciaal aan? Simpel, maar zeker niet voor de hand liggend: in de sneeuw tekenen. Precies, "gewapend" met trekkingstokken, gaat hij op zoek naar de meest geschikte plek om te gebruiken als een blanco “vel papier” waarop hij zich kan uitleven. Voor hem zijn de met sneeuw bedekte uitgestrekte gebieden gewoon perfect om zijn creativiteit te laten zien, en het is daar waar hij het beste van zichzelf geeft, hard aan het werk met zijn voeten om ons werken te geven die perfect in de natuur passen, verrassend en tegelijkertijd ongelooflijk “kortstondig”. Laten we het samen ontdekken.

Zou het ooit bij je opkomen om sneeuwschoenen mee te nemen, ze aan te trekken en prachtige "graffiti" te maken direct op de witte mantel van de bergachtige gebieden? Als het antwoord nee is, zou je zeker niet overweg kunnen met Simon Beck, een echte “witte” artiest, in staat om enorme en ronduit prachtige scènes te creëren midden in de bergen.

Sneeuwvlokken, bladeren, natuurlijke elementen, geometrische patronen en zelfs geïnspireerd op de grote namen uit de kunstgeschiedenis: de werken van Beck zijn echt fascinerend en laten ons sprakeloos achter.

Advertisement

Deze besneeuwde ontwerpen laten ons echt dromen, omdat ze ons onmiddellijk in 100% winterse en betoverende sferen kunnen vervoeren.

Simons werk en vakmanschap zijn ronduit verrassend: met de kracht van zijn voeten en zijn stokken is hij in staat zichzelf te transformeren in de “kwast” die zulke wonderen voortbrengt.

Bewerkt, met aandacht voor detail, ingevoegd in verbazingwekkende natuurlijke contexten zoals die van de hoge bergen: zo zijn Becks tekeningen, en tegelijkertijd zijn ze vluchtig en kortstondig.

Wat neerslag - wat helemaal niet zeldzaam is in de bergen - is voldoende om uit te wissen wat Simon heeft gemaakt, en om een ​​nieuw met sneeuw bedekt "laken" te creëren om op te tekenen.

Het feit dat zijn werken volledig onderhevig zijn aan natuurlijke elementen en voorbestemd zijn om te verdwijnen zodra deze arriveren, maakt ze nog fascinerender, vind je niet?

Het valt niet te ontkennen: we hebben te maken met een werkelijk briljante en getalenteerde man, die een spectaculaire manier heeft gekozen om met de wereld te communiceren.

Oog in oog met de natuur, temidden van de stilte van de bergen, brengt Simon hulde aan de omgeving en wandelt hij om zijn kunst te creëren. Wie weet of we het vroeg of laat zullen zien!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt