15 foto's van "fantastische dieren" laten zien hoe Australië een land is voor de dappersten - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
15 foto's van "fantastische dieren"…
20 mensen die zo lang zijn dat ze in vergelijking met hun omgeving op echte reuzen lijken 16 mensen die de meest onaangename en ondraaglijke gewoonte van hun partner hebben vastgelegd

15 foto's van "fantastische dieren" laten zien hoe Australië een land is voor de dappersten

Door Janine
4.144
Advertisement

Er zijn veel redenen die mensen van over de hele wereld ertoe aanzetten om Australië te bezoeken: de zomer in december, koala's, kangoeroes, koraalriffen, ongerepte landschappen en wilde natuur. We willen je op geen enkele manier van gedachten doen veranderen: Australië is een prachtig land, maar om het te bezoeken heb je veel moed nodig. Je vraagt ​​je misschien af ​​"hoe leven de inwoners daar dan?". Zij zijn waarschijnlijk gewend om te leven met enge spinnen, slangen die in elke hoek verborgen zijn, angstaanjagende krokodillen, vleermuizen van mensenformaat. Degenen die deze dieren niet gewend zijn, zijn misschien een beetje bang, maar wees niet ontmoedigd: Australië is niet alleen mooi op een ansichtkaart.

1. Een vleermuis of een enorme vliegende vos? Dit omgekeerde dier observeert de fotograaf nadrukkelijk.

2. Je komt thuis en merkt dat je een nieuwe huurder hebt. Of misschien kunnen we beter eigenaar zeggen?

Advertisement

3. Het ziet eruit als een gigantische hagedis en is de bewoners van het huis komen bezoeken. Of zou het hun huisdier zijn?

4. Het meisje beweert dat dit een van de minst gevaarlijke spinnen in Australië is. Hij ziet er echter niet geruststellend uit.

5. Het is geen sneeuw en het is geen mist. Wat je op tafel, in het gras en aan de bomen ziet, is een web (of veel webben) geweven door spinnen.

foto: mad66/imgur
Advertisement

6. Dit is de majestueuze zeekrokodil, de man dacht eraan hem een ​​snack te geven. Weten we zeker dat de boot niet in gevaar is?

7. Zit er een insect op het kind of zit het kind op het insect? De ouders hadden de moed om het moment vast te leggen.

Advertisement

8. Prettig moet het zeker niet zijn om een ​​slang in het toilet te vinden: de eigenaren hebben alles uit elkaar gehaald.

foto: Haga/reddit

9. Deze blauwgeringde octopus zou zeer giftig zijn, maar sommigen hebben de moed om hem in hun hand te houden.

Advertisement

10. In Australië leeft een van de gevaarlijkste vogels, de kasuaris: het is een zeer territoriaal dier en zijn aanvallen zijn zeer frequent.

11. Op de achterdeur vond een man dit. Zal hij de moed hebben om het huis te verlaten om hem weg te jagen? Er kunnen er nog meer in de buurt zijn.

12. Een typische Australische verrassing. Let op waar je je handen legt!

13. Deze man beweert dat vliegen in Australië veel erger zijn dan spinnen. Voelen ze zich aangetrokken tot de kleur van de kleding?

14. Hier is nog een enge spin. Je moet wel durven, om het in je hand te houden en het te fotograferen.

15. Aangezien er in Australië nooit genoeg spinnen zijn, is er hier nog een, gefotografeerd tijdens het weven van een web.

Ben je gefascineerd door deze dieren of ben je er huiverig voor? Bekijk je Australië liever alleen op ansichtkaarten?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt