20 onweerstaanbare foto's die door katteneigenaren worden gedeeld, tonen de redenen waarom je er minstens één zou moeten hebben - Curioctopus.nl
x
20 onweerstaanbare foto's die door katteneigenaren…
Hij gooit een harde schijf met 7.500 bitcoins weg: nu biedt hij 56 miljoen aan de gemeente om het van de vuilstort te halen Een kunstenaar creëerde deze buste van Nefertiti samen met 60.000 bijen: een origineel werk dat je aan het denken zet

20 onweerstaanbare foto's die door katteneigenaren worden gedeeld, tonen de redenen waarom je er minstens één zou moeten hebben

20 Januari 2021 • Door Janine
14.216
Advertisement

Ouders overtuigen om een ​​huisdier te adopteren is een uitdaging waar veel kinderen en jongeren voor staan. Er zijn verschillende redenen waarom ouders nee zeggen: de zorg en aandacht die ze nodig hebben, de kosten die ermee gepaard gaan, de haren die ze in huis achterlaten. En vaak is er geen argument dat hen kan overtuigen. Een Twitter-account bedacht precies dit: het heet "Why you should have a cat”, oftewel, "waarom je een kat zou moeten hebben" en het is het perfecte account om aan ouders te laten zien om ze eindelijk te kunnen overtuigen. Wat vind je er? Foto's en video's van hele lieve, grappige katten met een magnetische uitstraling. Onbewogen voor deze snuitjes en deze pootjes te blijven, is praktisch onmogelijk.

1. Je zou een kat moeten hebben, want die blik en die ronde en zachte pootjes kunnen je dag verbeteren.

2. Je zou een kat moeten hebben omdat hij je altijd verbaast, en op de meest onverwachte plaatsen een mandje vindt... bijvoorbeeld op je voet.

Advertisement

3. Je zou een kat moeten hebben omdat ze speels zijn en doen alsof ze zichzelf bezeren wanneer een haaivormig knuffeldier ze per ongeluk bijt.

4. Je zou een kat moeten hebben, want die heeft de kracht om de vloer met zijn vacht schoon te maken en als een tapijt te gaan liggen.

5. Je zou een kat moeten adopteren, want hij laat je niet slapen en stoort je constant met zijn aanvallen. Maar hoe kun je hem weerstaan?

Advertisement

6. Je zou een kat moeten adopteren, want naast krabben en rennen door het huis geeft hij je ook af en toe een knipoog.

7. Je zou een kat moeten adopteren, want hij is buitengewoon grappig: hij gaat op de stoel zitten, gaapt en kijkt je dan onschuldig aan.

Advertisement

8. Je zou een kat moeten adopteren, want hij is knuffelig en wil altijd aandacht: een boek lezen is bijna onmogelijk.

9. Je zou een kat moeten adopteren omdat hij grappig en egocentrisch is: hij gaat voor de lens zitten met een glimlach.

Advertisement

10. Je zou een kat moeten adopteren, want hij is een kindervriend: hij volgt ze, knuffelt met ze en speelt met ze. Zijn ze verstoppertje aan het spelen?

11. Je zou een kat moeten adopteren omdat hij ervan overtuigd is dat hij de gevaarlijkste katachtige in de savanne is, maar hij heeft geen erg duidelijke ideeën.

12. Je zou een kat moeten adopteren, want hij is vaak huiselijk en heeft zijn gewoontes: hij heeft zijn eigen mandje, zijn bed, zijn knuffel en zijn comfort.

13. Je zou een kat moeten adopteren, want hij kan trouw en aanhankelijk zijn: kijk eens hoe stevig hij de hand van zijn baasje vastpakt.

14. Je zou een kat moeten adopteren, want hij is nooit vanzelfsprekend of saai. Hier stond hij net als al zijn collega's paraat.

15. Je zou een kat moeten adopteren omdat hij egocentrisch en narcistisch is. Hier lijkt hij te willen zeggen "nee, de telefoon wat verder naar links zodat mijn neus beter omlijst wordt”.

16. Je zou een kat moeten adopteren, want als ze hun tong uitsteken, zijn ze op zijn zachtst gezegd onweerstaanbaar: hoe kan die zo mooi en roze zijn?

17. Je zou een kat moeten adopteren omdat ze vaak lui en slaperig zijn: je vindt ze bijna altijd op een vreemde plek slapen zonder dat we er last van hebben.

18. Je zou een kat moeten adopteren, want het is een genot om ze zelfs maar te zien eten. Kijk naar de extatische uitdrukking van het baasje.

19. Je zou een kat moeten adopteren, want hij is naïef en is vaak zo ondeugend dat hij bijvoorbeeld nat wordt omdat hij uit de kraan drinkt.

20. Je zou een kat moeten adopteren omdat ze denken dat ze eng zijn en niet beseffen dat het schattige kleine knuffeldieren zijn.

Als je al een kat hebt, weet je dat deze poses en foto's aan de orde van de dag zijn. Als je dit geluk nog niet hebt, kan dit artikel een kans zijn om zelfs de meest onwillige familie te overtuigen. Welke van deze foto's heeft jou veroverd?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt