Het is niet wat je denkt: deze caravan kan in enkele seconden verdrievoudigd worden - Curioctopus.nl
x
Het is niet wat je denkt: deze caravan…
18 van de grappigste en meest extravagante items die mensen op rommelmarkten hebben gevonden 17 grootouders die met hun kleine gebaren een onvoorwaardelijke liefde voor hun kleinkinderen hebben getoond

Het is niet wat je denkt: deze caravan kan in enkele seconden verdrievoudigd worden

11 Januari 2021 • Door Janine
2.979
Advertisement

Als je denkt dat het vervoeren van een caravan een gecompliceerde en nogal ongemakkelijke handeling is, weet dan dat dit niet altijd het geval is. Het is natuurlijk geen accommodatie vol comfort zoals een hotelkamer, maar degenen die gepassioneerd zijn door deze kleine vervoerbare stacaravans, weten het goed.

Langzame en zware auto, opvallende afmetingen, moeilijke verplaatsingen: de speciale caravan die we je gaan presenteren, heeft als doel deze en andere problemen op te lossen, met oplossingen die als we ze innovatief zouden definiëren, dit een understatement zou zijn. De reden is simpel: hij breidt zich in een mum van tijd uit en kan zijn grootte verdrievoudigen, van een compacte aanhanger tot een comfortabel huis op wielen.

via: beauer.fr
foto: beauer.fr

Op het eerste gezicht ziet de 3X, geproduceerd door het Franse bedrijf BeauEr, eruit als een kleine caravan met een ronde retro jaren ’60-stijl, heel gemakkelijk mee te nemen. Simpel maar nooit ongemakkelijk. De modulaire structuur van dit voertuig stelt degenen die het gebruiken in feite in staat om de grootte te verdrievoudigen zodra ze hun bestemming bereiken, op de plaats waar ze willen kamperen.

foto: beauer.fr
Advertisement
foto: beauer.fr

In het voordeel van de leefruimte openen de modules van de BeauEr caravan gemakkelijk en zeer snel, in minder dan een minuut. En het feit dat hij zo klein is wanneer hij gesloten is, betekent dat de 3X met extreme wendbaarheid door vrijwel elk voertuig kan worden getrokken.

foto: beauer.fr
foto: beauer.fr
foto: beauer.fr

De breedte is 1,8 meter wanneer deze volledig gesloten is en kan meer dan 6 meter bereiken, afhankelijk van de versie die je kiest. Dit betekent dat je aan boord een bruikbare ruimte hebt van meer dan 12 vierkante meter, die zelfs 28 vierkante meter kan bereiken, ook hier, volgens de modellen van dit revolutionaire voertuig.

foto: beauer.fr

Binnen ontbreekt niets: keuken, eethoek, badkamer, slaapgedeelte. Alles past zich aan als de caravan gesloten is.

foto: beauer.fr

Gasfornuis, airconditioning, zonnepanelen, luifels, verwarming en een grote verscheidenheid aan opbergvakken maken het plaatje compleet van een voertuig dat te eenvoudig zou zijn om als een ​​"caravan" te definiëren. Dit zou in feite zelfs de meest sceptischen kunnen overtuigen om aan een avontuur op de weg te beginnen door erbinnenin te verblijven.

foto: beauer.fr
foto: beauer.fr

Afhankelijk van de modellen en accessoires die je kiest, variëren de prijzen van deze BeauEr caravan van zo'n 19.000 tot bijna 66.000 euro. Wat vind je? Zie je jezelf al aan boord van deze caravan of is het niets voor jou?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt