x
20 grappige foto's van ondeugende katten…
Dit meisje geeft haar hond 100% veganistische gerechten: Dit hotel is volledig uit ijs gebouwd: het betoverende interieur lijkt zo uit een sprookje te komen

20 grappige foto's van ondeugende katten die zonder duidelijke logica liever in alternatieve mandjes sliepen

24 Januari 2021 • Door Janine
51.877
Advertisement

Katten brengen het grootste deel van hun dag door met slapen, de resterende tijd besteden ze aan spelen en het zachtjes storen van hun baasjes. Het meest merkwaardige, waarvan we vaak de logica proberen te begrijpen, is dat ze op de meest onverwachte plaatsen slapen. Hoewel de eigenaren de zachtste en ruimste mandjes voor hen kopen, kiezen ze er toch voor om zich op de meest bizarre plekken te nestelen: in de bloempot, in schoenendozen, op kleding of pannen, in plastic zakken of karton. Maar wat is de logica achter deze keuze? Ongetwijfeld om de eigenaren te plagen: hoe mooi en comfortabel de mand ook is, ze zullen altijd de minst geschikte plek kiezen.


1. Waarom zou je in je eigen mand gaan slapen als je die van het arme konijn kunt gebruiken? En de kat lijkt er erg blij mee te zijn.

2. Het ziet eruit als een eierdoos: zeker, katten zijn klein, maar kunnen ze er echt lekker in liggen?

Advertisement

3. Er staat een mandje: hoog, zacht en uitnodigend om te slapen. Maar de kat kiest ervoor om op een vel papier te gaan liggen.

4. Dit lijkt speciaal voor hem te zijn gemaakt: het hoofd dat erop steunt, geeft het een vleugje klasse.

5. Hoewel er planten inzitten, die oncomfortabel kunnen zijn, maakt het hem niet uit: hij past precies in de plantenbak.

foto: imgur
Advertisement

6. Het zachte mandje staat er vlakbij, maar deze kat kiest ervoor om op het deksel van de schoenendoos te slapen.

7. Waarom zou je in een mandje gaan liggen als de lakens van de eigenaren net zo comfortabel en geurig is? Om hen te plagen, natuurlijk.

Advertisement

8. We kunnen alle manden van de wereld voor ze kopen, maar er ligt een kartonnen doos vlakbij het mandje: die is ongetwijfeld comfortabeler.

9. Hier is hij, met een spottend onschuldig gezicht, want hij weet dat hij zojuist zijn liefhebbende baasjes een grote teleurstelling heeft bezorgd.

foto: THUB/imgur
Advertisement

10. De schoenendoos is uit de mode geraakt, de pizzadoos kan in plaats daarvan een originele mand zijn. Hoe sluw is die blik?

foto: mmmel/imgur

11. Het baasje zegt dat deze kat 5 mandjes heeft, maar steevast kiest ze er altijd voor om bovenop de printer te gaan slapen.

12. Nog een sluwe blik: het blauwe mandje was duidelijk niet in staat om aan zijn eigenaardige behoeften te voldoen.

13. Het mandje staat ernaast om hem uit te nodigen om te gaan slapen, maar hij kiest sowieso achteloos voor iets alternatiefs: een slakom.

14. Ze zouden moeten onderzoeken waarom katten zich zo aangetrokken voelen tot kartonnen dozen: is het de geur?

15. Het maakt niet uit of de schoenendoos klein is, de kat zal hoe dan ook een manier vinden om erin te gaan liggen en zich op zijn gemak te voelen. Wat je al niet doet om de baasjes te irriteren!

foto: imgur

16. Hij heeft een prachtig harig speeltje met meerdere verdiepingen, maar plastic zakken (net als kartonnen dozen) hebben een onweerstaanbare charme.

17. Ook hij werd op heterdaad betrapt en lijkt te zeggen "mamma bedankt voor de mand, maar ik lig hier ook goed, vergeef je me?".

18. We wisten niet dat schoenen ook comfortabel konden zijn. Maar als het gaat om je baasjes te verbazen, vinden katten altijd een manier.

19. Nog een kat die de voorkeur gaf aan een vreemde en ongemakkelijke tas boven een zacht en uitnodigend mandje. We zouden willen weten waarom.

20. Er is een zacht, donzig bedje, maar hij besluit in een koude stalen pot te slapen. En nee, je betovert ons niet met die blauwe ogen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt