x
Ze wordt altijd moe wakker ondanks dat…
Schotland, een heel Twee pasgetrouwden raken op huwelijksreis in Hawaï een bedreigde zeehond aan: beboet

Ze wordt altijd moe wakker ondanks dat ze slaapt: ze installeert een camera en ontdekt dat het de schuld van haar kat is

17 Juli 2021 • Door Janine
1.753
Advertisement

Hoeveel vreugde geven onze huisdieren ons? Veel? Dat is waar: in de meeste gevallen is dat ook zo, ook al moeten we toegeven dat ze soms ook hun best doen om ons momenten te laten doorbrengen die allesbehalve vredig zijn.

Als je niet helemaal overtuigd bent, vraag het dan aan de vrouw over wie we je gaan vertellen, die heeft besloten te delen wat er is gebeurd met haar kat Ginger, die dankzij een nachtzichtcamera werd ontdekt in een activiteit die voor hem een ​​echte passie is. Deze kat zou in feite nooit een flinke dosis menselijk gezelschap opgeven, al zou ze haar baasje midden in de nacht wakker moeten maken of haar slaap verstoren op een manier die ons alleen maar kan doen glimlachen.


Herken je dat, wanneer je, ondanks dat je de hele nacht hebt geslapen, ongelooflijk moe wakker wordt, vermoeider dan je zou moeten zijn? Welnu: voor de vrouw die @susieandmollie op TikTok heet, gebeurde dit vrijwel elke ochtend.

Als het voor velen niet gemakkelijk is om een ​​rustige en verkwikkende nacht door te brengen, was het voor haar onmogelijk. Dus begon de vrouw zich af te vragen wat haar slaap zou kunnen verstoren en besloot dat ze er genoeg van had om uitgeput wakker te worden. Vastbesloten om erachter te komen wat er aan de hand was, zette ze een nachtcamera neer, niet ver van haar bed en ontdekte dat er iemand was die helemaal niet zo slaperig was als zijzelf.

Advertisement

Het was Ginger, haar kat, op heterdaad betrapt door de geregistreerde beelden. De kat heeft gedurende verschillende uren nooit een kans gemist om constant met haar poten op het lichaam van haar menselijke vriendin te tikken. Het resultaat is niet moeilijk te begrijpen: met haar aandringen verstoort ze uiteindelijk de slaap van Susie die, hoewel niet altijd wakker, niet goed uitgerust wakker werd.

Volgens de vrouw vindt haar kat het heerlijk om van 's ochtends tot 's avonds bij haar te zijn, en blijkbaar ook 's nachts! Ze kan gewoon niet zonder haar en als ze eenmaal in slaap valt, probeert ze op alle mogelijke manieren haar wakker te maken voor wat aandacht. Het duurde niet lang voordat de video waarin de kat in haar nachtelijke optreden te zien was, het internet rondging en duizenden views en reacties verzamelde.

“Ze blijft me tikken tot ik wakker word", zei Susie, die niettemin toegaf dat ze op zijn zachtst gezegd heel gehecht is aan haar kat. Veel vreugde, maar dat niet alleen dus. Maar we weten het tenslotte: zo zijn katten, als ze iets in hun hoofd hebben, kan niets of niemand hen stoppen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt