Hij zoekt op internet naar een huis en vindt zijn kat op de foto van een huis dat te koop staat

Janine image
door Janine

29 April 2021

Hij zoekt op internet naar een huis en vindt zijn kat op de foto van een huis dat te koop staat
Advertisement

Stel je de situatie eens voor: je bent van plan op zoek te gaan naar een nieuwe woning op internet, druk bezig met het vergelijken van prijzen, afmetingen, afwerkingen en omgevingen wanneer je op een van de foto's iets bekends ontdekt op het bed van een slaapkamer. Of liever gezegd, iemand.

Je kijkt eens goed, en je herkent het, na een eerste moment van ongeloof: het is jouw kat! We maken geen grapje, want dat is precies wat er is gebeurd met de Britse man waarover we je gaan vertellen.

via Michael Hubank/Twitter

Advertisement

Michael Hubank (@generoom op Twitter) was aan het surfen op de website van een makelaar toen hij niet anders kon dan opmerken dat zijn eigen kat meer dan comfortabel op een van de bedden in het huis lag dat hij aan het bekijken was.

Nieuwsgierig door het feit dat de buren hun huis te koop hadden gezet, kon Michael de verleiding niet weerstaan ​​om het op de advertentiesites te gaan zoeken, om erachter te komen dat ze iemand huisvesten die hij kende. Het was zijn rode kat, letterlijk “uitgestrekt” op een van de slaapkamerbedden en perfect op zijn gemak, alsof hij er altijd al was geweest.

De ontdekking was zo merkwaardig dat Michael besloot om het met iedereen te delen, terwijl hij gekscherend vertelde wat er op Twitter was gebeurd, compleet met foto's. "Ik kon het niet laten en bekeek het huis van de buren op Zoopla: dat is verdorie onze kat".

Advertisement
Michael Hubank/Twitter

Michael Hubank/Twitter

Het duurde niet lang voordat zijn tweet viraal ging en duizenden geamuseerde reacties opleverde van gebruikers. Als je verbaasd bent, heb je misschien geen kat die nog nooit zulke verbazingwekkende prestaties heeft geleverd. Blijkbaar zijn er, volgens wat verschillende gebruikers op internet hebben verteld, echt veel huiskatten die van tijd tot tijd besluiten om het huis van de buren binnen te lopen, en die worden gevonden waar ze niet zouden moeten zijn.

We weten het tenslotte: katten zijn zo, en wij mensen moeten gewoon hun koppige en soms niet erg directe en begrijpelijke logica accepteren. Wie weet wat er door het hoofd van deze kat ging toen hij besloot om "zichzelf uit te nodigen" in dat huis: misschien wilde hij gewoon een pauze nemen en van omgeving veranderen...

Houden we daarom ook niet van katten? Heb je de jouwe ooit gevonden in het huis van de buren?

Advertisement