Ze kan rechts niet van links onderscheiden: ze laat het op haar handen tatoeëren om het probleem op te lossen - Curioctopus.nl
x
Ze kan rechts niet van links onderscheiden:…
15 mensen die impulsief handelden en in situaties terechtkwamen waardoor ze met de handen in hun haren zaten Een roedel honden met blauwe vacht gespot in Rusland:

Ze kan rechts niet van links onderscheiden: ze laat het op haar handen tatoeëren om het probleem op te lossen

16 Februari 2021 • Door Janine
1.630
Advertisement

Er zijn problemen, of moeilijkheden, waar we ons vaak voor schamen en die we wanhopig proberen te verhelpen. Zelfs de meest ogenschijnlijk alledaagse dingen kunnen ons in grote verlegenheid brengen. Dit meisje kon geen onderscheid maken tussen rechts en links: een probleem dat velen met haar gemeen hebben en dat de meeste mensen echter met de leeftijd weten op te lossen. Dit was niet het geval van D’Kodia Laine, die op 23-jarige leeftijd nog steeds niet wist wat rechts was en wat in plaats daarvan links was. Maar ze besloot het probleem voor eens en voor altijd op te lossen door de initialen van de twee richtingen op de rug van haar handen te laten tatoeëren, vlak naast haar duimen. 

Het meisje, een Australische studente, zei dat ze zichzelf herhaaldelijk belachelijk maakte en zich vaak schaamde omdat ze rechts met links verwarde. Ze zegt dat ze tijdens een speurtocht op een feestje als teamleidster werd geselecteerd en dat ze de verkeerde aanwijzingen heeft gegeven: uit deze episode ontstond het idee. Die keer had een vriendin van haar in feite de letters op haar handen geschreven en het idee dat voor de lol was ontstaan, kreeg in werkelijkheid vorm: D'Kodia besloot om dat simpele geheugensteuntje permanent te maken om te voorkomen dat ze in de toekomst dezelfde gevoelens van schaamte zou moeten ervaren. 

Het meisje wendde zich tot een tattoo-artist, Lauren Winzer van studio Hunter And Fox Tattoo, die vervolgens de foto's van de tatoeages op haar Instagram-profiel publiceerde: ze zijn niet alleen mooi, zegt ze, maar ook functioneel. De tatoeëerder wenste het meisje veel succes in de hoop dat haar tatoeages haar in alle richtingen kunnen leiden die ze - in de toekomst - zal besluiten te nemen. Wat begon als een grap is uitgegroeid tot een nuttige beslissing: het lijkt misschien raar om de initialen "L" voor links en "R" voor rechts te hebben, maar deze kleine tatoeages hebben de kracht om een ​​aanzienlijk ongemak op te lossen.

Verschillende mensen gaven hun mening: ze deelden het probleem van het meisje en waardeerden de oplossing. Sommigen zeiden “dat heb ik ook nodig", anderen zeiden "ik wil het ook doen!", weer anderen zeiden "ik zal het nodig hebben als ik rijlessen ga nemen”. Voor welke oplossing zou jij hebben gekozen? 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt