15 kleine en elegante tatoeages bewijzen dat een paar streepjes voldoende zijn om veel betekenissen te omvatten - Curioctopus.nl
x
15 kleine en elegante tatoeages bewijzen…
Een unieke en perfect bewaard gebleven trouwwagen werd ontdekt in Pompeii: hij stond op het punt gestolen te worden 15 foto's van enorme en majestueuze Maine Coons die ook ons mensen versteld doen staan

15 kleine en elegante tatoeages bewijzen dat een paar streepjes voldoende zijn om veel betekenissen te omvatten

06 Maart 2021 • Door Janine
9.902
Advertisement

Degenen die besluiten om op hun huid getatoeëerd te worden, doen dit nooit lichtvaardig. Voordat je een vertrouwde tatoeëerder kiest - iemand met ervaring en die aandacht besteedt aan alle hygiënevoorschriften - heeft de keuze die gemaakt moet worden betrekking op de vorm die de inkt op de huid zal hebben. Wat is de betekenis ervan? Welk moment in iemands leven moet het vertegenwoordigen? De tatoeage zal voor altijd op je huid staan gedrukt, daarom doen sommige mensen er erg lang over om de perfecte tatoeage voor zichzelf te kiezen. Vaak gaan we naar de tatoeëerder met een idee in gedachten, vragen hem om advies en kiezen samen de vorm. De grootte en de plek kiezen we in plaats daarvan zelf uit.

Veel mensen kiezen voor een minimalistische tatoeage, die met een paar elegante lijntjes iets heel diepzinnigs kan weergeven. We hebben 15 minimale en elegante tatoeages geselecteerd: als je er een wilt, maar nog twijfelt, dan kun je zeker inspiratie opdoen voor een aantal ideeën.

1. Voor een beetje geluk.

Een tatoeage die, vanwege de plaats, gemakkelijk kan worden verborgen met een shirt met lange mouwen of met een armband.

2. Een kleine tatoeage die het universum vertegenwoordigt.

Advertisement

3. Een gestileerde kat.

Er zijn veel tatoeages met katten, maar hoevelen daarvan zijn zo delicaat als deze?

4. Een delicate golf.

Een paar lijntjes die een grote betekenis kan verbergen.

5. Voor wie van de natuur houdt en er constant door omringd wil zijn.

Advertisement

6. Een pijl en een oneindigheid.

7. Klein maar fascinerend.

Advertisement

8. Een kat die lijkt te lachen.

9. Voor wie altijd naar de golven wil kijken.

Advertisement

10. Een bijna onmerkbare tatoeage.

11. Twee harten, een met een licht vervaagd effect.

12. Het teken van een vriendschap.

13. De klassieke initiaal, op een onopvallende plek.

14. Laten we altijd onthouden om te glimlachen.

15. Subtiele en delicate lijnen.

De tatoeage heeft een zeer verre geschiedenis: hoewel het tegenwoordig vaak "een mode" wordt genoemd, vertegenwoordigde het in het verleden een vorm van taal en complexe communicatie. Zijn er mensen die spijt hebben dat ze in het verleden een tatoeage hebben laten zetten? Waarschijnlijk wel, maar als er een belangrijk verhaal achter de tatoeage zit en die paar lijntjes je persoonlijkheid kunnen weerspiegelen, is het moeilijk dat je in de toekomst het gevoel krijgt iets gedaan te hebben dat je niet had moeten doen.

Heb jij tatoeages of wil je er een hebben?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt