Hij neemt ontslag en zijn baas neemt wraak door hem de liquidatie in munten van één cent te betalen

Janine image
door Janine

14 April 2021

Hij neemt ontslag en zijn baas neemt wraak door hem de liquidatie in munten van één cent te betalen
Advertisement

Laten we eerlijk zijn: je in een serene en stimulerende werkomgeving bevinden is erg moeilijk en als het al gebeurt, mag je van geluk spreken. De realiteit die veel mensen elke dag meemaken is heel anders, vol problemen en vaak bestaande uit niet-meegaande collega's of heerszuchtige bazen die van hun rol profiteren. Andreas Flaten, de hoofdrolspeler van het verhaal dat we je gaan vertellen, weet er alles van.

Deze Amerikaanse werknemer uit Georgia, die zijn werksituatie zat was, besloot ontslag te nemen bij de autoreparatiewerkplaats waar hij werkte, "A OK Walter Autoworks". Een beslissing die zijn baas niet bepaald op prijs stelde en waarvoor hij al zijn wrok toonde op een manier die een understatement zou zijn als we het zouden omschrijven als absurd.

via ABC 7 News

Advertisement
elmomento.mx/Facebook

elmomento.mx/Facebook

Het kan zonder overdrijving worden gezegd dat deze episode de werkproblematiek tussen bazen en medewerkers naar een hoger niveau heeft getild. De reden? Stel je voor dat je ontslag neemt, de liquidatie aanvraagt ​​waarop je recht hebt en die te laat ontvangt, na verschillende verzoeken, en bovendien in de vorm van een berg munten van één cent bedekt met een olieachtige substantie...

Als je het niet gelooft, zul je snel van gedachten veranderen, want dat is precies wat er met de jonge Andreas is gebeurd. De auteur van deze ontwapenende wraak was Miles Walker, zijn voormalige baas bij de garage, bij wie het ontslag van Flaten niet goed viel. Daarom bedacht hij, toen de werknemer wegging, om maar liefst 91.500 centen voor zijn huis af te leveren, vettig en dus onbruikbaar. Dat niet alleen: naast het geld, dat in totaal $915 bedroeg, liet Walker ook een briefje achter voor Andreas waarop hij in duidelijke taal een belediging schreef.

Advertisement
Coinstar/Facebook

Coinstar/Facebook

Samen met zijn vriendin Olivia probeerde Andreas de centen te ontdoen van het vet dat erop zat, maar het was een vrij complexe onderneming, aangezien de twee er in twee uur tijd in slaagden om slechts vijf dollar bruikbaar te maken. Kortom: een beslist onvriendelijke vergelding, waarin de eigenaar van de werkplaats de hoofdrolspeler was.

Portalnews.com.br/Facebook

Portalnews.com.br/Facebook

En misschien wel het meest trieste is dat Walker, vanwege zijn gebaar, niet eens regels of wetten overtrad. Zijn voormalige werknemer, beledigd en voor de gek gehouden, kon niet anders dan contact opnemen met een bedrijf dat gespecialiseerd was in het wisselen van munten, dat vervolgens de centen goed schoonmaakte en Andreas het bedrag in contanten overhandigde. Het verhaal, bekend gemaakt door de vriendin van de jongen, heeft tot een verhitte discussie geleid, en veel gebruikers waren solidair met Flaten. We moeten maar hopen dat hij een baan kan vinden waarin niemand de hoofdrolspeler wordt in "grappen" zoals deze!

Advertisement