Kunstmatige intelligentie: een man laat ons zien hoe de gezichten van 13 overleden beroemdheden er vandaag zouden uitzien - Curioctopus.nl
x
Kunstmatige intelligentie: een man laat…
Wanneer het belachelijke mode wordt: 19 keer kleding en accessoires die elke logica te boven zijn gegaan Hij was een dakloze man, vandaag is hij de eerste man die in een huis woont dat is gebouwd dankzij 3D-printen

Kunstmatige intelligentie: een man laat ons zien hoe de gezichten van 13 overleden beroemdheden er vandaag zouden uitzien

16 April 2021 • Door Janine
2.943
Advertisement

Hoe vaak schrokken we van het nieuws van het overlijden van een beroemdheid die ons veel te vroeg verliet? Helaas is het leven onvoorspelbaar en zijn roem, geld en persoonlijke voldoening voor veel sterren vaak niet genoeg om zich te verzekeren van een ​​lang en gelukkig bestaan.

De muziek en filmwereld wemelt helaas van bekenden die ons nog steeds enorm hadden kunnen ontroeren, en wiens vroege dood de harten van veel fans brak. Hoewel het niet mogelijk is om ze weer onder ons te krijgen, is er een man, op Instagram bekend als Hidreley Diao, die heeft besloten hun herinnering op een heel bijzondere manier levend te houden. Hoe? Door hun gezichten te reconstrueren met kunstmatige intelligentie en ons te tonen hoe ze er nu zouden uitzien. Zijn werken zijn echt ongelooflijk: laten we het nader bekijken.

1. Amy Winehouse

Wat vind je van deze bewerkte reconstructie? Zou de popster die op 27-jarige leeftijd overleed, er zo uitzien?

2. John Lennon

Een behoorlijk effectieve reconstructie, we moeten het toegeven!

Advertisement

3. Dit is Kurt Cobain

4. Freddie Mercury mocht niet ontbreken

Het is werkelijk verbazingwekkend hoe deze man, dankzij fotobewerking en kunstmatige intelligentie, beroemdheden "weer tot leven" weet te brengen door ons te laten zien hoe ze vandaag zouden zijn, zoveel jaren na hun overlijden.

5. Steve Irwin

De Australische natuuronderzoeker en wetenschapsschrijver, die stierf op 54-jarige leeftijd, zoals hij nu volgens Hidreley zou zijn.

Advertisement

6. De onvergetelijke Elvis

Wat vind je van deze reconstructie?

7. David Bowie

Hidreley Diao is niet de eerste hedendaagse kunstenaar die het gebruik van kunstmatige intelligentie uitprobeert: op de een of ander manier, en op verschillende gebieden, lijkt het een erg populaire trend te zijn!

Advertisement

8. Michael Jackson

Zou hij er zo uitzien als hij nog onder ons zou zijn?

9. Whitney Houston

De Amerikaanse zangeres, actrice en filmproducente overleed in 2012. Zo stelde deze man zich "The Voice" voor!

Advertisement

10. Lady Diana zoals ze nu zou zijn!

11. Ayrton Senna

Een van de grootste automobilisten aller tijden, die ons verliet na een tragisch ongeval op de baan, gereconstrueerd als hij nog zou leven.

12. Prince

13. Marilyn Monroe

Sommige van deze afbeeldingen zijn erg realistisch, andere nogal "genadeloos" over het ouder worden van beroemdheden. Wat vind jij? Welke vind je het mooist en welke is volgens jou het meest realistisch? Laat het ons weten in de comments!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt