China: 800 drones komen samen om gigantische vliegtuigen te vormen in een spectaculaire choreografie - Curioctopus.nl
x
China: 800 drones komen samen om gigantische…
Dit stel bouwde een kas rond hun huis om het hele jaar door warm te leven en voedsel te verbouwen Koken is goed voor de gezondheid, dat bevestigen psychologen

China: 800 drones komen samen om gigantische vliegtuigen te vormen in een spectaculaire choreografie

20 November 2019 • Door Janine
2.691
Advertisement

Drones zijn voorwerpen geworden van een steeds groter gebruik en binnen ieders bereik, voor de meest uiteenlopende doeleinden. Als hun oorsprong van militaire aard is, hebben de op afstand bestuurde vliegtuigen met de vooruitgang van technologie ook recreatief of nuttig gebruik gevonden in het dagelijks leven.

En dit zijn zonder twijfel de mooiste en meest aangename toepassingen die een drone kan hebben, zoals blijkt uit de spectaculaire beelden die we je gaan laten zien, uit een vliegshow in Nanchang, in China.

via: Daily Star

Degenen die de Nanchang Flight Convention 2019 hebben bezocht, kunnen eigenlijk alleen maar versteld staan van hoe honderden drones erin zijn geslaagd om in de lucht te “tekenen”. Om precies te zijn, hebben we het over 800 kleine op afstand bestuurbare vliegtuigjes met lichten die, voor de slotceremonie van de show, de toeschouwers betoverden door werkelijk onverwachte vormen aan te nemen.

Een gigantisch passagiersvliegtuig, twee helikopters, een propellervliegtuig en nog veel meer: de beelden van de Nanchang Flight Convention beschrijven beter dan duizend woorden wat door de Chinese technici is gemaakt.

Advertisement

Het evenement, opgezet met het doel de ontwikkeling van de Chinese luchtvaartsector te bevorderen, was een echt succes, en de show speelde hierin een fundamentele rol. Zo'n evenement woon je niet elke dag bij: een "artistieke bijeenkomst" van drones, voor liefhebbers en niet-liefhebbers, is zeker een onvergetelijke ervaring.

De gigantische jet gemaakt van lichtgevende drones, evenals de andere choreografieën, hebben prachtige lichtspelen en weerspiegelingen in het onderliggende water gecreëerd. Een ceremonie in grootse stijl om de wereld de ontwikkelingen en vooruitgang te laten zien die de stad Nanchang op het gebied van de luchtvaart heeft geboekt, met nieuwigheden en allerlei soorten vliegtuigen, van civiele tot ruimtevaartuigen, tot drones.

Is het niet spectaculair? Hieronder is de link naar de video van de slotceremonie van de show:

https://twitter.com/XHscitech/status/1195597556270686208

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt