Louis Vuitton presenteert een vliegtuigvormige tas die meer kost dan een echt vliegtuig

Janine image
door Janine

29 April 2021

Louis Vuitton presenteert een vliegtuigvormige tas die meer kost dan een echt vliegtuig
Advertisement

Hoeveel dingen kun je doen met 32.000 euro? Heel wat. Vakantie, een auto, een investering, liefdadigheid of... een tas kopen. Nee, we maken geen grapje, want volgens een van Louis Vuitton's nieuwste creaties lijkt het erop dat dat bedrag nodig is om een ​​accessoire mee naar huis te nemen dat, moeten we toegeven, echt uniek in zijn soort is, goed en kwaadschiks!

Voordat we je het tot in detail laten zien, moet je weten dat de tas in kwestie, in de vorm van een vliegtuig, in korte tijd is getransformeerd tot een authentiek sociaal fenomeen en het onderwerp is geweest van verbazing en ironie. Een van de redenen? Voor die prijs zou je een echt vliegtuig kunnen kopen!

via Travel and Leisure

Advertisement
Facebook

Facebook

Dat de haute couture merken ons door de jaren heen hebben gewend aan allerlei extravagantie is zeker niets nieuws. Het bekende Franse merk lijkt er met deze tas nog een te hebben gepresenteerd. Virgil Abloh, ontwerper en creatief directeur van de herencollectie van het merk, heeft onthuld wat op het eerste gezicht bijna op een modelvliegtuig lijkt, compleet met vleugels, motoren en een cockpit om kleine spullen in op te bergen. Allemaal natuurlijk bekleed met de beruchte bruine lederen kleurstelling met de "LV" -logo's.

Advertisement

Het is zeker een origineel accessoire en in sommige opzichten ook grappig dat, volgens de bedoelingen van het merk, het beste de combinatie van reizen en luxe vertegenwoordigt. Het doel is in feite juist dat van "het herdefiniëren van archetypen en kledingvoorschriften", ook voor mannen, voor wie deze vliegtuigtas bestemd is.

Facebook

Facebook

Het kan niet worden gezegd dat dit alles geen prijs heeft. Integendeel, de 32.000 euro die je ervoor moet betalen, laten zien dat het een echte luxe is voor weinigen. Mocht je je er één kunnen veroorloven, moeten we er rekening mee houden dat de ironische twijfels die door veel mensen op sociale netwerken worden opgeworpen, een kern van waarheid hebben. Er waren zelfs mensen die erop wezen dat het voor dat bedrag mogelijk is om een ​​echt Cessna-vliegtuig te kopen, gebruikt maar in uitstekende staat, en dat er dan nog wat geld overblijft!

En hoewel in de wereld van haute couture tassen met exorbitante prijzen zoals deze niets nieuws zijn, is deze miniatuur privéjet, gepresenteerd door Louis Vuitton als onderdeel van de herencollectie van 2021, een echt fenomeen van spot, kritiek en grappen geworden.

vah0603/Twitter

vah0603/Twitter

Wat vind jij ervan? Als je dat geld in een opwelling zou kunnen uitgeven, zou je dan kiezen voor de tas of voor een echt vliegtuig?

Advertisement