Roep een exorcist: dit kind zegt op een "demonische" manier mamma - Curioctopus.nl
x
Roep een exorcist: dit kind zegt op…
Een voorbijganger biedt thee aan aan een dakloze, maar hij geeft de voorkeur aan koffie: de weigering wakkert de controverse op sociale media aan Een TikToker likt een

Roep een exorcist: dit kind zegt op een "demonische" manier mamma

12 Mei 2021 • Door Janine
6.945
Advertisement

Elke ouder weet het: het moment waarop het kind zijn eerste woordjes begint te zeggen, is op zijn zachtst gezegd gedenkwaardig. Of ze nu "mamma", "pappa" of iets anders zeggen, het is echt ontroerend om eindelijk te horen dat de kleine een stem heeft om zich uit te drukken.

Maar wat als het kind in kwestie begint te praten op een toon die, om het zo te zeggen, niet erg kinderlijk is? Zou je ooit kunnen denken dat een baby van een paar maanden een zware stem zou kunnen hebben, die bijna uit een parallelle dimensie lijkt te komen, donker en zelfs een beetje verontrustend? Als je nee hebt geantwoord, zul je snel van gedachten veranderen, want de hilarische video die we je gaan laten zien, zal je sprakeloos achterlaten. Het Ierse stel dat hun baby filmde terwijl het "mamma" zei, weet er alles van!

Wat is er onschuldiger dan een baby die zijn moeder roept? Waarschijnlijk niets, zolang het kind in kwestie niet Aiden is, de lieve zoon van Julian Brophy die samen met zijn vrouw een video deelde op Twitter waar je - we weten het zeker - naar blijft kijken. Deels omdat het grappig is, deels omdat het bijna uit een horrorfilm lijkt te komen.

Als de vrouw haar zoon vraagt ​​of hij het woord "mamma" kan zeggen, denkt het kleintje niet twee keer na en begint het met een grijns te herhalen. Wat is het probleem? Luister maar: hij doet het met een schorre en diepe stem die niemand had verwacht.

Een soort van "demonische" toon, die ons beslist doet denken aan een aantal scènes uit de beroemde film The Exorcist. In reactie op de vele reacties van gebruikers onder de video, verzekerde Julian zich dat de stem van de baby niet bewerkt is. Als we de video goed bekijken, realiseren we ons dat Aiden “mamma” op die manier lijkt uit te spreken, zonder zich druk te maken over hoe hij dat doet, integendeel, hij heeft er plezier in.

Maar het kind is niet de enige die zich amuseert. Moeder en vader kunnen hun lachen niet inhouden terwijl hij dat woord blijft uitspreken met zijn verontrustende en hilarische stem. Om deze reden ging de video viraal en verzamelde het in korte tijd duizenden reacties, views en commentaren. Velen hebben zich afgevraagd wat het volgende woord is dat Aiden zal zeggen, en vooral hoe hij dat zal doen...

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt