Dit gezin van 7 woont in een camper van slechts 30 vierkante meter - Curioctopus.nl
x
Dit gezin van 7 woont in een camper…
15 foto's uit andere tijden laten ons zien hoe de oudere generaties een benijdenswaardige elegantie hadden Een vrouw met een stier, maar dat niet alleen: zie jij het verborgen gezicht op de foto?

Dit gezin van 7 woont in een camper van slechts 30 vierkante meter

28 Juni 2021 • Door Janine
5.054
Advertisement

Er zijn gezinnen die van gewoonte houden - die houden van stabiliteit, elke dag op dezelfde plek wakker worden, elke dag dezelfde activiteiten doen - en er zijn gezinnen die graag een avontuurlijk leven leiden, waarin elke dag anders is dan de vorige. Dit is de wens van Trent en Siobhán Walker, een stel dat in 2015 besloot om met hun 5 kinderen te verhuizen in een camper van bijna 30 vierkante meter.

foto: insider

In 2015 maakten Trent en Siobhán Walker een reis met hun vijf kinderen naar Californië en werden verliefd op die ervaring. Ze hielpen een organisatie die groenten en fruit van boerderijen inzamelt en deze naar de meest behoeftige families over de hele wereld verzendt. Trent, een dominee, en zijn vrouw Siobhán houden hiervan: doen wat ze kunnen om van de wereld een betere plek te maken. Na die reis wilden ze andere dingen doen, ze voelden de behoefte om de wereld te ontdekken, om wakker te worden in contact met de natuur en al haar schoonheden, maar ze hadden een huis in Michigan en een hypotheek te betalen: het was niet gemakkelijk.

foto: insider

Het echtpaar besloot naar hun behoeften te luisteren, ze besloten het huis te verkopen en een camper te kopen met als doel een fulltime reis te beleven. Dus kochten ze een Foretravel camper uit 1995 voor een zeer lage prijs.

Advertisement
foto: insider

Maar hoe zouden de kinderen reageren? In 2015 was de oudste 9 jaar en de jongste net een jaar: de oudste zoon vatte de keuze van de ouders aanvankelijk niet goed op, omdat hij van school moest, en zijn vrienden en zijn honkbalteam moest verlaten. Na een aanvankelijke periode van nostalgie lijkt het nu echter aanzienlijk beter te gaan.

foto: insider

De camper, zegt Walker, is buitengewoon: na de aankoop hebben ze een aantal renovaties uitgevoerd om er een bewoonbare plaats en er een echt thuis van te maken. Er is een bank die kan worden omgebouwd tot een tweepersoonsbed, een keuken, een badkamer en een kinderkamer met stapelbedden. De voorkant van de camper daarentegen is omgetoverd tot een kleine werkruimte. Kortom: er ontbreekt niets en de kinderen, die van kleins af aan in de camper wonen, herinneren zich niet eens dat ze in een traditioneel huis hebben gewoond.

Trent moest zijn pastorale baan opzeggen en om wat geld te verdienen gingen hij en zijn vrouw aanvankelijk optreden op straat en in clubs. Vervolgens slaagden ze erin een merk te creëren, dat later de belangrijkste financier van hun nomadische levensstijl werd. Nu zouden ze niet anders weten hoe ze moesten leven: op avontuur.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt