Zijn dochter beledigt een dakloze man: als straf dwingt hij haar te slapen in een tent - Curioctopus.nl
x
Zijn dochter beledigt een dakloze man:…
Componisten met vleugels: lopend op elektrische gitaren creëren deze vogels ongelooflijke melodieën Amazon verkoopt een armband die je een schok geeft wanneer je te veel uitgeeft of junkfood eet

Zijn dochter beledigt een dakloze man: als straf dwingt hij haar te slapen in een tent

23 Juli 2021 • Door Janine
1.200
Advertisement

Ouder zijn is niet gemakkelijk: er is geen handleiding, daarom benadert elke moeder en vader het ouderschap op een andere manier en hanteert iedereen een andere manier om hun kinderen zo goed mogelijk op te voeden. De hoop is dat de kinderen, als ze opgroeien, goede en verantwoordelijke mensen zijn en dat ze - bij voorkeur - niet dezelfde fouten maken als hun ouders. Een moeder op Reddit vertelde over haar benadering van het opvoeden van haar dochters: de vrouw wil dat de meisjes van 16 en 14 jaar mensen respecteren, ongeacht hun sociale status.


De vrouw zegt dat haar 14-jarige dochter een dakloze man heeft beledigd die gedwongen was op straat te slapen. De moeder, op zijn zachtst gezegd geschokt, besloot haar dochter te straffen voor wat ze had gedaan: ze dwong haar om buiten het huis te slapen, in de kou. Ze wendde zich vervolgens tot gebruikers op Reddit voor hun mening: was ze misschien te streng voor haar dochter?

De vrouw zegt: “Ik kon amper een salaris verdienen, maar ik slaagde erin om af te studeren, succesvol te zijn en we hebben een goed leven. Het punt is, ik weet hoe moeilijk het is om aan de onderkant van de samenleving te staan, en mijn dochters weten het ook, en daarom was ik woedend over de acties van mijn dochter. Gisteren liet Jasmine me een video zien van Jessica die een dakloze man beledigde en zei: "Stop met me om geld te vragen, je zou het zelf kunnen verdienen als je niet zo lui was." Toen de dakloze man klaagde over de kou (we wonen in het noordoosten van Engeland), antwoordde Jessica: "Ja, mensen kamperen voor de lol, zelfs in december mag je niet klagen, je hebt vakantie."

De woedende vrouw vervolgt: “Naast haar de dakloze op te zoeken, hem zijn excuses aan te bieden, hem te helpen een hotelkamer voor één nacht te betalen en haar in te schrijven als vrijwilligster bij een voedselbank, besloot ik haar buiten te laten slapen. Ik deed haar slaapkamerdeur op slot zodat ze niet naar binnen kon, hing een bordje op “Gesloten wegens vakantie”, zette een tent op in de tuin en vulde die met dekens en de slaapzak die ik gebruikte toen ik in Noorwegen kampeerde. Die nacht sliep ik in de kamer die het dichtst bij de tuin lag, dus ik was in de buurt als er iets mis zou gaan.”

“’s Morgens huilde ze over hoe vreselijk het was om wakker te worden op een koude mat en wakker te worden gemaakt door de vogels. Nadat ik haar had getroost, vroeg ik haar of ze het elke dag wilde doen, net zoals de daklozen. Vanmiddag kwam ik thuis van mijn werk bij Jessica om een ​​grote maaltijd te bereiden om te doneren aan de daklozen die op straat in de buurt van ons huis leven. Ik was trots om hoe ze was veranderd en nadat ze de mensen het eten had gebracht, kwam ze naar mij en mijn neef. Blijkbaar hadden mijn neef en Jessica het over school, en hij vroeg haar naar haar plannen voor de middag, en ze zei dat ze zou koken voor daklozen. Mijn neef vroeg waarom, en Jessica vertelde hem alles, ook aan zijn tante. Mijn zus zei dat mijn straf te zwaar was, en alleen de 20 pond en de voedselbank effect zouden hebben, en dat ik irrationeel was vanwege mijn verleden." Wat denk jij ervan? Ging de vrouw echt te ver of vond ze de juiste manier om haar dochter een lesje respect te leren?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt