Een moeder bewaart al jaren fastfoodproducten en bewijst dat ze intact blijven - Curioctopus.nl
x
Een moeder bewaart al jaren fastfoodproducten…
Ingenieurs van Huawei creëren een zelfrijdende fiets die zichzelf in evenwicht houdt Het is niet wat het lijkt: 15 keer waarin groenten en fruit op elkaar lijken

Een moeder bewaart al jaren fastfoodproducten en bewijst dat ze intact blijven

27 Juli 2021 • Door Janine
16.883
Advertisement

Fastfood heeft geen goede reputatie. Eén ding is zeker: constant eten in dit soort restaurants is op den duur niet erg gezond. Maar we mogen niet generaliseren, en het moet ook gezegd worden dat er in veel gevallen, vergeleken met een paar jaar geleden, vooruitgang is geboekt.

Het is echter niet ongebruikelijk dat bevestigingen in deze zin binnenkomen, vooral omdat fastfoodproducten vaak "in de massa" worden geproduceerd, en zonder al te veel op de kwaliteit te letten. De vrouw over wie we je gaan vertellen, weet er alles van, ze heeft besloten een heel bijzonder experiment uit te voeren, wat veel mensen verbijsterd achterliet.

Een Engels meisje uit Essex deelt al jaren op TikTok wat haar moeder, die voedingsdeskundige is, doet. De vrouw heeft besloten om een ​​reeks etenswaren gekocht bij McDonald's in haar kast te bewaren. Hamburgers, McNuggets, patat, toetjes en nog veel meer: ​​geconfronteerd met zo'n test, zouden we allemaal denken aan een natuurlijke achteruitgang van voedsel, en in plaats daarvan was wat er gebeurde ongelooflijk.

De beelden gedeeld door @elifgkandemir spreken voor zich: geen van deze voedingsmiddelen vertoont tekenen van bederf. Hun omstandigheden lijken vrijwel hetzelfde als toen ze weg werden gezet. "Ze zullen nooit bederven", merkte het meisje op, "deze voorraadkast staat vol met ultra-bewerkte voedingsmiddelen die veel mensen regelmatig consumeren".

"Mijn moeder heeft de afgelopen twee jaar de meeste van deze voedingsmiddelen verzameld", vervolgde de TikTok-gebruikster en bevestigde de hypothesen van verschillende onderzoeken die in het Verenigd Koninkrijk zijn uitgevoerd en die licht werpen op de noodzaak om niet te overdrijven met fastfood.

Advertisement

"Mijn moeder probeert gewoon mensen aan te moedigen betere beslissingen te nemen wat betreft voedsel en gezonder en gelukkiger te leven", zei het meisje, de test motiverend die door de vrouw werd uitgevoerd en de video die werd gedeeld. Het duurde niet lang voordat de video viraal ging, duizenden views en reacties verzamelde en veel gebruikers verbaasde tegenover zulk indrukwekkend bewijs.

Het is geen toeval dat de meeste commentaren werden ingegeven door verbazing. En inderdaad, deze beelden zetten ons aan het denken, en misschien moeten we er allemaal inspiratie uit opdoen, om een beetje beter op onze gezondheid en onze voeding te letten.

Tags: WTFAbsurdEten
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt