Zij is 61 en hij is 24: "we houden van elkaar en geven niets om kritiek"

Janine image
door Janine

24 Augustus 2021

Zij is 61 en hij is 24: "we houden van elkaar en geven niets om kritiek"
Advertisement

Hoewel er wordt gezegd dat "liefde geen leeftijd kent", kunnen velen zich nog steeds niet voorstellen hoe twee mensen met een groot leeftijdsverschil samen kunnen zijn. Vormen deze verschillen beperkingen of kunnen ze het geluk van het paar belemmeren? Het is niet aan ons om dat te zeggen: alleen degenen die zich in bepaalde situaties bevinden, kunnen hun mening geven. Cheryl McGregor en Quran McCain zijn het doelwit van veel kritiek: de twee delen een aantal dynamieken van hun relatie en sommige aspecten van hun dagelijks leven op TikTok. Wat is er mis met dit alles?

via dailymail

Advertisement
ttvleolove/TikTok

ttvleolove/TikTok

Zij is 61 jaar en hij is 24 jaar oud: het grote leeftijdsverschil tussen de twee is gemakkelijk te begrijpen. Haar gezicht is vol rimpels, hij is een jonge man die 37 jaar jonger is dan zij. De twee zijn het doelwit van veel kritiek: Quran is zelfs jonger dan de kinderen van Cheryl, en internetgebruikers vragen zich af hoe het mogelijk is dat de jonge man met een veel oudere vrouw is. Er zijn mensen die beweren dat Cheryl een zeer rijke vrouw moet zijn, en niemand gelooft in hun echte en authentieke harmonie. De vrouw zegt: “Hij is anders, hij is geweldig, hij is heel meelevend en ik denk dat dat komt omdat hij een jongere man is. Ik zou deze band met niemand anders kunnen hebben, hij is erg emotioneel en het is iets wat ik nog nooit heb ervaren. Er is gewoon iets tussen mij en hem waarvan ik nooit had gedacht dat we op deze manier samen zouden zijn, hij is gewoon een geweldig persoon. Met hem is er een ander soort chemie, ook al is hij jonger, en dat brengt ons dichter bij elkaar.”

Advertisement
ttvleolove/TikTok

ttvleolove/TikTok

Het stel ontmoette elkaar in 2012 toen ze allebei in een restaurant in Georgia werkten. Ze ontmoetten elkaar weer in 2020, en op dat moment ontstond iets onverklaarbaars. De twee kozen ervoor, zich bewust van de kritiek die ze zouden hebben gekregen, om enkele momenten van hun relatie te delen op TikTok, waar ze worden gevolgd door meer dan 800.000 mensen, wat aantoont dat veel mensen hen steunen en geloven in de authenticiteit van hun gevoelens.

ttvleolove/TikTok

ttvleolove/TikTok

Keurt hun familie deze relatie goed? Cheryl en Quran zeggen van wel: Cheryl's kinderen zijn ouder dan Quran, maar dat weerhoudt hen er niet van om blij te zijn voor hun moeder. Er zijn ook ondersteunende en positieve zinnen, die suggereren dat niet iedereen "jaloers" is op het geluk van anderen.

Advertisement