Hij doet een meisje met een plastic ring een aanzoek, zij wordt woedend: "je bent overdreven en kinderachtig" - Curioctopus.nl
x
Hij doet een meisje met een plastic…
15 afbeeldingen van objecten en dieren die zo groot zijn dat we ons klein en gedesoriënteerd voelen Ze weigeren haar eten, water en een pauze: fotograaf verwijdert de trouwfoto's tegenover de bruid en de bruidegom

Hij doet een meisje met een plastic ring een aanzoek, zij wordt woedend: "je bent overdreven en kinderachtig"

25 September 2021 • Door Janine
1.200
Advertisement

Voor veel stellen is dat van het langverwachte huwelijksaanzoek op zijn zachtst gezegd een gedenkwaardig moment. We hebben het over de klassieke situatie die we nooit vergeten en in de toekomst vertellen, misschien na een lang huwelijk, aan kinderen of kleinkinderen. Juist op die momenten vol romantiek en emoties beginnen we “serieus” te worden, en het komt zelden voor dat we de details vergeten van plaatsen, woorden en gebaren gemaakt door degenen die de beruchte vraag stellen. Ten goede en, zoals in het geval van het aanzoek dat we je gaan vertellen, ook ten kwade!

Ja, want de jonge hoofdpersoon van het verhaal heeft nogal wat kritiek over zich heen gekregen nadat hij de details van zijn aanzoek op Reddit had verteld. Een moment dat, helaas voor zijn vriendin, niet was zoals hij had verwacht, vanwege een eenvoudig maar fundamenteel detail: de ring.

Hoewel de situatie nogal komisch en grappig was, had de 35-jarige in kwestie misschien wat langer moeten nadenken over wat hij ging doen. Na een avond plezier te hebben gehad met vrienden, en na het winnen van een waardeloze plastic ring op de kermis, keerde hij licht aangeschoten terug naar huis en had deze “geniale" vondst.

"Ik vroeg mijn vrienden - zei hij - of het misschien een goed idee was om mijn vriendin ten huwelijk te vragen met die ring. Ze lachten en zeiden ja. Dus ging ik na middernacht naar huis, ik maakte mijn vriendin wakker en vertelde haar om meteen uit bed te komen."

Stel je het tafereel voor: de arme toekomstige bruid moet aan iets ernstigs of in ieder geval dringends hebben gedacht. "Ze was bezorgd en vroeg of er iets mis was - zei de anonieme gebruiker op Reddit - ik zei haar op de rand van het bed te gaan zitten, toen knielde ik neer en haalde die ring tevoorschijn en vroeg haar of ze met me wilde trouwen" .

Geen wonder dat het meisje, geconfronteerd met een situatie als deze, en nadat ze verschillende keren de wens had uitgesproken om te trouwen, slecht reageerde op een dergelijk “aanzoek”. "Ik kreeg niet de reactie die ik had verwacht - gaf de jonge man toe - ze was woedend, ze gooide een kussen naar me toe en rende huilend naar de badkamer"

De vriendin stelde het gedrag van de man niet op prijs en herinnerde haar vriend eraan dat het huwelijk voor haar een zeer ernstige zaak was. De discussie duurde lang, totdat de 35-jarige zijn vriendin ervan beschuldigde "overdreven" en "kinderachtig" te zijn. Ondanks de daaropvolgende verontschuldigingen, voelde de man de behoefte om zijn verhaal te delen op Reddit, waar hij gebruikers vroeg of hij echt ongelijk had over dat grapje over het huwelijksaanzoek.

Advertisement

Zoals vaak gebeurt in soortgelijke gevallen, waren mensen verdeeld tussen geamuseerde en kritische reacties op wat ze hadden gelezen. "Je kunt maar beter hopen dat ze het niet uitmaakt voordat je het echte aanzoek doet", schreef een gebruiker, "je speelde met haar gevoelens", merkte een ander op. "Denk je echt dat zij degene is die kinderachtig is?" vroeg een ander sarcastisch.

Kortom: een te vermijden actie of een onschuldig grapje dat te serieus werd genomen?

Tags: WTFBruiloftenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt