"Ik heb altijd van je gehouden": getuige verklaart zich aan de bruid op haar trouwdag

Janine image
door Janine

01 April 2022

"Ik heb altijd van je gehouden": getuige verklaart zich aan de bruid op haar trouwdag
Advertisement

Veel verhalen bewijzen het: het is niet zo vanzelfsprekend dat het huwelijk altijd een positieve en serene gelegenheid is. Natuurlijk: zo zou het moeten zijn, maar bruiloften worden vaak momenten waarop de meest ondenkbare dingen gebeuren, zowel in de familiesfeer als in die van kennissen.

Zou je ooit denken dat op de dag waarop de liefde tussen twee mensen wordt gevierd, de bruid kan ontdekken dat haar getuige verliefd op haar is? Wacht om "nee" te antwoorden, want het verhaal dat we je gaan vertellen beschrijft precies zo'n situatie. Hoe absurd het ook mag lijken, de getuige "stal" de bruid van haar man, in een episode die bijna rechtstreeks uit een roman lijkt te komen, maar 100% echt is. Laten we eens kijken.

via Daily Mail

Pxfuel - Not the actual photo

Pxfuel - Not the actual photo

Hoewel het net begonnen was, liep het huwelijk tussen Desiree White en haar man niet goed af. De 32-jarige had voor de bruiloft als getuige een heel bijzonder persoon gekozen: haar beste vriend Bryant. De man had echter, volgens wat er daarna gebeurde, heel andere gevoelens jegens Desiree. Gevoelens die naar buiten kwamen op de dag van de bruiloft.

Toen Bryant haar gekleed in de trouwjurk zag voordat ze naar de ceremonie ging, kon hij een bewonderende blik en een extatische opmerking niet weerstaan: "je bent prachtig”. Desiree zei dat de man nog nooit zo'n reactie in haar bijzijn had gehad. Maar dat is nog niet alles.

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Toen het tijd was om te proosten, liet Bryant, toen hij het woor nam, geen ruimte voor twijfel. "Ik herinner me het eerste moment dat ik Desiree zag - zei hij - ik hield meteen van haar, ik werd verliefd op haar. Ik vond dat ze de mooiste persoon was die ik ooit in mijn leven had gezien. Toen ontdekte ik dat ze al een vriend had - vervolgde hij, verwijzend naar de echtgenoot van de 32-jarige - en ik werd ook bevriend met hem. Ik hou van jullie allebei, gefeliciteerd".

Onnodig te zeggen dat de woorden van Bryant iedereen sprakeloos maakten. Misschien door een paar glazen te veel, maakte niemand zich echt zorgen. Totdat de man met Desiree danste en fluisterde: "Waarom heb je me nooit een kans gegeven? Ik zou voor je hebben gezorgd", verklaarde hij zich in niet mis te verstane woorden, maar minimaliseerde kort daarna, toen de bruid hem om uitleg vroeg.

Phil Hawksworth/Wikimedia - Not the actual photo

Phil Hawksworth/Wikimedia - Not the actual photo

Verward probeerde Desiree niet te veel aan die episode te denken. Maar toen het mis begon te gaan tussen haar en haar man, kwam Bryants figuur weer centraal te staan. "Het huwelijk met mijn man ging niet goed, we gingen uit elkaar - zei ze - en ik voelde me echt eenzaam en verdrietig. Bryant was er altijd voor me: hij nam me mee uit, hij troostte me en wijdde zijn tijd aan mij. Op een dag kusten we elkaar”.

Vanaf dat moment werden de beste vrienden een liefdevol paar, tot aan de bruiloft en de geboorte van een kind toe. Kortom: de bekentenis van Bryant op hun trouwdag heeft echt alles veranderd, en niemand had ooit verwacht dat het voor hen zo zou aflopen. Ongelooflijk, nietwaar?

Advertisement