De arbeider wordt niet betaald voor de renovatie: hij vernietigt de badkamer van de klant met een hamer

Janine image
door Janine

26 September 2021

De arbeider wordt niet betaald voor de renovatie: hij vernietigt de badkamer van de klant met een hamer
Advertisement

Het ontvangen van een eerlijke economische vergoeding voor het verrichte werk is het recht van elke werknemer. De beloning moet niet alleen eerlijk zijn, maar ook binnen een acceptabel tijdsbestek arriveren: werken betekent tijd en vaardigheden aanbieden in ruil voor geld, maar wat gebeurt er als dat geld niet komt? Dit is de vraag die een werknemer zichzelf stelde nadat hij zich bedrogen voelde door een van zijn klanten.

via News Channel 13/Youtube

Advertisement
News Channel 13/Youtube

News Channel 13/Youtube

In Colorado Springs, in de Verenigde Staten, werden twee arbeiders het slachtoffer van oplichterij: nadat ze renovaties hadden uitgevoerd aan het huis van een vrouw, Amber Trucke genaamd, kregen ze geen enkele vergoeding. De arbeiders hadden voor aanvang van de werkzaamheden een bedrag vastgesteld dat zij vervolgens aan de klant hadden medegedeeld; na voltooiing van het werk heeft de vrouw echter nooit het volledige bedrag betaald. De arbeiders waren woedend: ze hadden de klus geklaard, die lang had geduurd, en ze kregen niet het afgesproken bedrag van $7.555. De vrouw betaalde de arbeiders slechts $3.300, omdat ze ontevreden was over het eindresultaat. Toch beweren de arbeiders dat ze nooit klachten van Amber hebben gehoord, zelfs niet tijdens de werkzaamheden.

Advertisement
News Channel 13/Youtube

News Channel 13/Youtube

We weten niet precies wat de klant tegen de arbeiders zei, of niet zei; en we weten niet precies aan welke kant de waarheid staat. Maar arbeiders Terry James Gregory en Jordan Cazares voelden zich opgelicht door de eigenaresse. Een arbeider, woedend over de mankerende betaling, ging toen naar het huis van Amber en begon alle tegels die hij in de badkamer had geplaatst te vernietigen. De vrouw, die waarschijnlijk dacht te kunnen genieten van de nieuwe badkamer voor een aanzienlijk lager bedrag, schrok van de reactie van de werknemer en filmde het hele tafereel met haar smartphone.

News Channel 13/Youtube

News Channel 13/Youtube

Geconfronteerd met bedrog heeft de arbeider ervoor gekozen om wraak te nemen. In de video zien we hoe de arbeider, met een hamer in de hand, op de tegels slaat en zegt “Ik heb weken aan dit project gewerkt. Ik heb duizenden dollars uitgegeven. Wie gaat mij nu betalen?”. Volgens de arbeider: “Dit is nog nooit eerder gebeurd en het is ook niet normaal. Er waren veel andere projecten in het contract opgenomen die ze niet wilde betalen." Wat vind jij? Had de werknemer gelijk om wraak te nemen of had hij ervoor moeten kiezen om de netelige kwestie anders te benaderen?

News Channel 13/Youtube

Advertisement