x
Volledig zwart, gotisch en mysterieus:…
Heb je het ondanks dat de radiatoren aan staan nog steeds koud? 17 sensationele make-up rampen die ons met meer vragen dan antwoorden achterlaten

Volledig zwart, gotisch en mysterieus: het huis dat populair is op internet

05 Januari 2022 • Door Janine
1.748
Advertisement

Huizen zijn fascinerende omgevingen en hebben veel verhalen te vertellen. Er zijn verlaten villa's met veel historische charme, verfijnde en moderne appartementen met een bijna avant-garde design. Dit huis, eigendom van Seth Goodman, is populair geworden op het web vanwege zijn aspect: heb je ooit een zwart huis met een gotische look en een plafond als een kathedraal gezien? Laten we eens kijken naar deze omgeving en proberen te begrijpen waarom dit huis deze stijl heeft: wie is er verantwoordelijk voor?

via: foxnews

Het huis is gelegen in Illinois en de eigenaar is Seth Goodman, die zegt: "te veel huizen zijn hetzelfde, waarom niet opvallen?", En dit huis - bijgenaamd "goth" huis - valt op door zijn achthoekige structuur, de wenteltrap en de zolder met een plafond dat lijkt op dat van een oude kathedraal. Een charmant ogend huis, dat de eigenaar heeft besloten te koop te zetten voor $250.000. Het huis werd populair nadat foto's van het exterieur en interieur op de Instagram-pagina Zillow Gone Wild waren geplaatst.

Maar het huis zag er oorspronkelijk niet zo uit: Seth is een makelaar, en toen hij dit pand kocht voor $75.000 zag het er heel anders uit. Hij begon met renovaties, maar het oorspronkelijke idee was zeker niet om een ​​geheel zwart huis met een gotische uitstraling te creëren. Hij wilde de unieke vorm behouden, maar wilde een extravaganter huis creëren. Aanvankelijk wilde hij alleen het dak zwart schilderen.

Advertisement

Vervolgens koos hij, dankzij de hulp van lokale aannemers, ook de kleurstelling voor het interieur van het huis: in sommige kamers wordt met het contrast tussen zwart en wit gespeeld, terwijl sommige kamers helemaal zwart zijn. Het lijkt in eerste instantie misschien donker en somber, gehuld in een mysterieus aura, maar dat is het niet: het licht dat van boven komt, geeft de kamers een semi-duisternis en een gotische stijl. Volgens Seth is de sensatie die je voelt bij binnenkomst er een van pure en absolute vrede. Dankzij de renovaties, die het moderner maakten, en het zeker unieke uiterlijk, kon Seth het te koop aanbieden tegen een veel hogere prijs dan hij ervoor betaald heeft toen hij het kocht.

Tags: DesignHuizen
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt