Al 6 jaar geen loonsverhoging gekregen: modelmedewerker besluit te stoppen - Curioctopus.nl
x
Al 6 jaar geen loonsverhoging gekregen:…
Ze bespaart meer dan €5.000 in zes maanden met de Wat gebeurt er met je lichaam als je te veel slaapt? Dit zijn de 4 effecten op de gezondheid

Al 6 jaar geen loonsverhoging gekregen: modelmedewerker besluit te stoppen

14 Januari 2022 • Door Janine
687
Advertisement

Zijn we er echt zeker van dat hard werken om een ​​doel te bereiken, op de lange termijn, loont voor de geleverde inspanningen? Velen zijn ervan overtuigd dat dit het geval is, maar in werkelijkheid is het helemaal niet vanzelfsprekend om ondanks de inspanningen de juiste beloning te krijgen. Dit geldt met name in veel werkomgevingen waar medewerkers jarenlang hard werken, maar niet de behandeling krijgen die ze verdienen.

Een van hen is zeker de medewerker waarover we je gaan vertellen. Een modelmedewerker, die al heel lang van zijn werk houdt en mede daarom zijn bedrijf belangrijke doelen en inkomsten heeft laten behalen. Jammer dat voor zijn werkgevers al zijn inspanningen geen loonsverhoging waard waren. Dus, vertellend over zijn ervaring op Reddit, besloot de man te stoppen, net toen hij persoonlijk een miljoenendeal aan het sluiten was. Laten we eens kijken wat er gebeurde.

Zijn ervaring en hard werken echt meer waard dan een loonsverhoging? Afgaande op wat het topmanagement van het bedrijf waar deze man werkte deed, lijkt het zo. Maar na 6 lange jaren zonder bonussen en nieuwe loonvoorwaarden, besloot de werknemer dat het tijd was om de relatie met het bedrijf te verbreken.

Ja, je leest het goed: ondanks dat hij een modelwerknemer was en persoonlijk belangrijke onderhandelingen voerde, weigerde het bedrijf hem zes jaar lang te belonen met enige vorm van loonsverhoging, inclusief kerstbonussen. Het is in deze gevallen niet prettig om in een bepaalde situatie te beseffen dat er geen toekomst is, en dat was er zeker niet voor hem. Hij verzamelde echter moed en besloot te stoppen, net toen hij aan een contract van $3 miljoen werkte.

Door zijn verhaal te vertellen op de Reddit-groep genaamd "antiwork", kreeg de gebruiker die bekend staat als tcrambo binnen de kortste keren tienduizenden positieve beoordelingen voor zijn post. En ook aan commentaar geen gebrek. Veel gebruikers vroegen om meer informatie en details over wat hij had gedaan: de man antwoordde gedetailleerd en kreeg advies en ondersteuning voor de genomen beslissing.

"Ze hebben niemand om me te vervangen - schreef hij, verwijzend naar zijn werkgevers - en het is prettig om te bedenken dat ik hen economische schade toebreng aangezien ik in 6 jaar alles heb gegeven wat ik had".

Wat vind jij van de beslissing van deze medewerker? Heeft hij het juiste gedaan?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt