Een gigantische slang wikkelt zich om een ​​busje en zaait paniek: de video die het web deed huiveren

Janine image
door Janine

09 Februari 2022

Een gigantische slang wikkelt zich om een ​​busje en zaait paniek: de video die het web deed huiveren
Advertisement

Wat is er allemaal op internet te zien? Ondergedompeld als we zijn in het tijdperk van digitale communicatie en sociale netwerken, echt heel veel. En soms lijkt het alsof er nooit een einde komt aan de extravaganties die we hier en daar al surfend kunnen tegenkomen. Films, afbeeldingen, verhalen en meer die in eerste instantie de kracht hebben om ons te intrigeren en misschien indruk op ons te maken, net zoals in het geval van de video waarover we je gaan vertellen.

Een clip die miljoenen views registreerde en paniek zaaide onder gebruikers. De reden? Je hebt het al begrepen. Is er iets verontrustender dan een gigantische slang die een heel busje omhult? Een scène die uit een horrorfilm lijkt te komen, die te absurd lijkt om waar te zijn. En in feite hebben degenen die de authenticiteit ervan betwijfelden niet ongelijk...

via thegemsfamily/TikTok

thegemsfamily/TikTok Screenshot

thegemsfamily/TikTok Screenshot

Wat maakt een grap echt een succes? Hoogstwaarschijnlijk het feit dat het zo realistisch is dat het 100% waar lijkt. En zo was het in het geval van de mega slang, de hoofdrolspeler van de video die werd gedeeld op TikTok, een video die in zeer korte tijd duizenden en duizenden views en reacties heeft gekregen. Maar wat is er in de clip te zien?

In een bosrijke omgeving, onder een boom, wordt een witte bestelwagen letterlijk aangevallen door een slang, wat een understatement zou zijn om het als gigantisch te definiëren. In de video zijn de opgewonden stemmen en kreten van de aanwezigen luid en duidelijk te horen en wordt alles gefilmd alsof het een noodsituatie is. Er was niet veel voor nodig voordat het tafereel het ongeloof en de verbazing wekte van de vele mensen die hun ogen niet konden geloven.

De context en de te ongewone afmetingen van het reptiel hebben echter ook sommige gebruikers achterdochtig gemaakt, en in feite werd het op een later tijdstip duidelijk dat de video een sensationele grap was! Geen gigantische slang die het busje aanvalt dus: de video beslaat een artistieke installatie in een dierentuin, die zeker opviel door zijn realisme.

Advertisement
thegemsfamily/TikTok Screenshot

thegemsfamily/TikTok Screenshot

Hoewel niet iedereen door de grap voor de gek werd gehouden, waren er mensen die zich ernstig zorgen maakten over wat ze zagen. "Waar is dit? Ik zal ervoor zorgen dat ik daar nooit kom", schreef een gebruiker; "Oh, daarom woon ik in Canada", was een andere opmerking. Als de scène waar was geweest, betwijfelen we of iemand zo ver zou zijn gegaan om te filmen wat er gebeurde.

Als jij ook even sprakeloos was, kun je opgelucht ademhalen. Die slang bestaat niet, ook al is er in de natuur geen gebrek aan reptielen van zulke enge afmetingen. Het volstaat te zeggen dat sommige exemplaren van de netvormige python bijvoorbeeld meer dan 7 meter lang kunnen worden!

Advertisement