Stel vindt onbekende hond in bed bij het ontwaken: hij was naar binnen geslopen uit angst voor het onweer

Janine image
door Janine

13 Mei 2022

Stel vindt onbekende hond in bed bij het ontwaken: hij was naar binnen geslopen uit angst voor het onweer
Advertisement

Een van de mooiste ervaringen bij het hebben van een hond betreft het deel dat te maken heeft met wakker worden: met genegenheid overladen worden door je huisdier dat het bed nadert om goedemorgen te zeggen, begint de ochtend ongetwijfeld op de juiste manier. Soms blijf je even met je ogen dicht, genietend van de knuffels: je strekt je uit en streelt de zachte vacht, zo warm en vertrouwd. Maar wat als, als je eenmaal je ogen opent, blijkt dat het helemaal niet jouw hond is?

Het verhaal wordt verteld door een echtpaar uit Tennessee dat bij het ontwaken een onbekende hond in hun bed aantrof.

via Mirror

Advertisement

Close to 12k shares later a few things have happened. . . We’ve become Facebook friends with Nala’s moms and a news...

Pubblicato da Julie Thornton Johnson su Sabato 7 maggio 2022

Julie Thornton Johnson heeft drie honden, van wie er één gewend is om 's nachts op haar bed te slapen.

Maar op een ochtend werd ze wakker naast een hond die niet van haar was. Tijdens de nacht was er een storm, dus de vrouw veronderstelde dat haar man per ongeluk de voordeur had opengelaten en dat het dier naar binnen was geslopen om onderdak te zoeken nadat hij uit zijn huis was weggegaan.

De hond heet Nala en ze schijnt midden in de nacht ongeveer drie kilometer te hebben afgelegd voordat ze Julie's huis bereikte.

"Op een zaterdagmiddag rende ze weg. Om een ​​uur of vier 's nachts sloop ze naar binnen, ik neem aan dat ze echt bang was voor het onweer en naar het eerste huis rende dat naar vriendelijke mensen en honden rook", zei de vrouw.

Toen ze wakker werd en zich bewust werd van de vreemde aanwezigheid, was ze er aanvankelijk niet gerust op.

"In het begin was ik een beetje bang. Wie zou dat niet zijn? Ik vond een grote bruine hond met een dreigende blik naast me, maar binnen tien seconden wisten we dat ze zachtmoedig was. Mijn man probeerde de dekens op te trekken en ze kroop nog dichter bij ons."

Advertisement

PUPDATE: Her name is Nala and her mom is on the way to get her. Good luck getting her out of my bed mam. It is...

Pubblicato da Julie Thornton Johnson su Domenica 1 maggio 2022

De drie honden van het paar leken zich geen zorgen te maken dat ze uit het bed van hun baasjes waren gezet om plaats te maken voor de nieuwe aankomst.

Julie schreef een bericht op Facebook om de merkwaardige episode te vertellen, in de hoop de eigenaar van Nala op te sporen.

Gelukkig eindigde alles goed: haar baasjes zagen de aankondiging en kwamen haar meteen halen, terwijl ze op hun beurt een bericht schreven om de vrouw publiekelijk te bedanken: “Bedankt Julie dat je haar in veiligheid hebt gehouden, dat je Nala hebt behandeld alsof ze van jou was, en dat je ervoor hebt gezorgd dat we haar konden vinden.”

De vrouw en de eigenaren van Nala hebben besloten om contact te blijven houden om hun honden samen in het park te laten spelen. Een kleine tegenslag eindigde op de beste manier.

Advertisement