x
Grijs haar? 16 vrouwen laten hun natuurlijke…
Kunnen octopussen buitenaardse wezens uit de ruimte zijn? Een studie suggereert het Zeus, de recordbrekende Duitse dog die de langste reu ter wereld is

Grijs haar? 16 vrouwen laten hun natuurlijke haar zien zonder tussenkomst van kleurstoffen en kappers

11 Mei 2022 • Door Janine
29.044
Advertisement

Het verschijnen van de eerste grijze haren is voor veel vrouwen synoniem met een probleem: de tijd die onverbiddelijk verstrijkt begint zich te manifesteren, waardoor vroegtijdige tekenen van ouderdom op het haar verschijnen. Daarnaast brengt het ongemak van het zoeken naar een oplossing met een zekere constantheid een verspilling van tijd en geld met zich mee. Zelf kleuren of dit door dure kappers met regelmatige tussenpozen laten doen, tussen de verplichtingen van het dagelijks leven zijn activiteiten die het grootste deel van het vrouwelijke universum graag zou vermijden. Toch wordt het één of twee keer per maand noodzakelijk, tenzij je kiest voor een alternatief dat terrein lijkt te winnen: het haar laten groeien zonder te kleuren, de kleur van de uitgroei behouden van een mooi natuurlijk grijs.

Hier zijn 16 foto's van vrouwen die besloten hebben om met zilverkleurig haar te pronken zonder tussenbeide te komen.


1. Een jaar later

"Een jaar van uitgroei! Ik stopte met verven toen ik 24 was."

2. Twaalf maanden

"De uitgroei van een jaar!"

Advertisement

3. Jubileum

“Vandaag is het precies een jaar geleden dat ik mijn grijze haar liet groeien!”

4. Onhandelbaar

"Nog één keer knippen en deze uitgroei behoort tot het verleden! Ik heb ups en downs gehad, maar eerlijk gezegd ben ik blij met deze keuze. Ik merk dat het grijze haar wat onhandelbaar is. De laatste kleur is bijna verdwenen. 19 maanden later ben ik nog steeds aan het leren, maar ik ben bijna klaar en heb geen spijt!"

5. Overgang

"Ik weet dat sommigen van jullie mijn grijze overgangsreis hebben gevolgd! Dit is waar ik nu ben en ik werd er verliefd op. De beste beslissing die ik ooit heb genomen! Veel dank aan de inspirerende vrouwen die hun natuurlijke sprankeling door laten schijnen."

Advertisement

6. Missie

"Het is een missie om mijn haar lichaam te geven."

7. Liefde voor grijs

“Ik zou mijn haar grijs laten groeien als het op het jouwe leek.” Ik hoor deze opmerking vaak. Ik heb het zelf tegen andere vrouwen gezegd. De waarheid: jouw haar zal niet op dat van mij lijken. Het zal er beter uitzien omdat het gepersonaliseerd zal worden. Er is geen manier om te weten hoe je grijze haren eruit zullen zien totdat je tenminste een jaar uitgroei hebt. Vertrouw op Moeder Natuur en je zult aangenaam verrast zijn, misschien zal je ook van je grijze haren houden. Ja, ik had ook nooit gedacht dat het mogelijk was!"

Advertisement

8. Vooruitblik

foto: Reddit

"Ik kan eindelijk zien hoe ik eruit zal zien als het grijze haar helemaal gegroeid is."

9. Slechts haren

"Ik denk dat het belangrijkste om te begrijpen is dat het gewoon haar is en dat we het kunnen knippen, kleuren of op natuurlijke wijze laten groeien. Ons haar definieert ons niet. Om helemaal tevreden te zijn met jezelf, is acceptatie, dankbaarheid, zelf- liefde en begrip van het feit dat niet iedereen hetzelfde voelt, nodig. Ze zeggen dat daden meer waard zijn dan woorden. Ze zouden moeten vermelden dat bescheidenheid en houding veel aantrekkelijker zijn dan de kleding die we dragen en het haar dat we hebben."

Advertisement

10. Zilveren goedemorgen

"1, 2 of 3? Goedemorgen zilver!!!!" Scroll om foto's twee en drie te zien!

11. Zes maanden

"6 maanden, geen kleurstof! Ik begin het proces echt te voelen! Ik hou er elke dag een beetje meer van!"

12. Ongeduldig

"Ik ben zo benieuwd hoe mijn complete uitgroei eruit zal zien!"

13. Twijfelachtig

"Ik sta op het punt om de kapper te bellen! Help! Het is de gedachte om een ​​profiel aan te maken voor een datingsite met een grote witte streep op mijn hoofd die het doet! Ik wil weten of het iemand anders is gelukt om met een man te daten en tegelijkertijd grijs te worden."

14. Schepsels

"Deze vervelende kleine wezens hebben een eigen wil."

15. Geen spijt

"Het begin van mijn grijze overgang naar het heden. Geen spijt."

16. Tweelingzussen

"Groeiend zilver."

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt