Vrouw die terugkomt van vakantie vindt 18 schorpioenen in haar koffer: ze roept om hulp - Curioctopus.nl
x
Vrouw die terugkomt van vakantie vindt…
Ze maakt een afspraak met een tatoeëerder, maar hij maakt ongepaste opmerkingen over haar lichaam: “Ik ben weggegaan”

Vrouw die terugkomt van vakantie vindt 18 schorpioenen in haar koffer: ze roept om hulp

04 Augustus 2022 • Door Janine
922
Advertisement

Terugkeren van vakantie is altijd een verdrietig moment, dat degenen die een aantal dagen vrij hebben genomen terugbrengt naar de harde realiteit. Soms blijkt het rendement echter problematischer dan verwacht. Het ondenkbare overkwam een ​​Oostenrijkse vrouw. Eenmaal terug van haar vakantie, was ze geschokt toen ze een schorpioen met haar hele familie aantrof bij het uitpakken.

De vrouw was op vakantie geweest aan de Adriatische kust van Kroatië, maar ze had er nooit aan gedacht zo'n uniek "souvenir" mee naar huis te nemen. Laten we eens kijken wat er gebeurde en ontdekken hoe deze vrouw met deze gebeurtenis omging.


Een Oostenrijkse vrouw vond een familie schorpioenen die rustig in haar koffer leefde. Na een vakantie in Kroatië, toen ze aan het uitpakken was, kon ze niet anders dan de spinachtigen opmerken die besloten hadden zich daar te vestigen.

18 schorpioenen in totaal. De hoofdpersoon heeft een moeder geïdentificeerd met al haar kinderen. Ze verspilde geen tijd en communiceerde de ontdekking aan Tierhilfe Gusental, een Oostenrijkse dierenreddingsdienst. De dieren zijn vervolgens, volgens hetgeen is vermeld, naar een veilige plaats gebracht en afgeleverd bij de verantwoordelijke.

Bovendien zou de vrouw naar verluidt een schorpioen hebben gevonden in haar appartement in Linz, in Oostenrijk, en van daaruit begon ze achterdochtig te worden, omdat het zeker niet de natuurlijke habitat was.

Het is niet de eerste keer dat soortgelijke vondsten zijn gedaan en we moeten toegeven dat het voor niemand een prettige ervaring zou zijn. In totaal zijn er ongeveer 2000 soorten schorpioenen, maar slechts 40 zijn echt gevaarlijk. De soorten die in Kroatië worden gevonden, behoren gelukkig niet tot de risicovolle soorten. Schorpioenen daarentegen leven in verschillende habitats en komen vaker voor dan we denken.

Ongetwijfeld een ontdekking die op iedereen een bijzondere indruk zou hebben gemaakt, vooral in een context zoals die onmiddellijk na de ontspanning die op vakantie werd ervaren.

Hoe zou jij gereageerd hebben? De vrouw had de helderheid om de bevoegde autoriteiten te bellen, waardoor de schorpioenen konden worden gered.

Tags: DierenWTFNieuwsgierig
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt