x
11 docenten vertellen wat de meest extravagante…
Priester heeft 26 jaar verkeerde doopformule uitgesproken: duizenden gelovigen moeten het herhalen Ze eten op Valentijnsdag voor ruim €200,- en vertrekken zonder te betalen: opgespoord door het restaurant

11 docenten vertellen wat de meest extravagante dingen waren die ze van de leerlingen in beslag hebben genomen

19 Februari 2022 • Door Janine
2.018
Advertisement

Wie herinnert zich zijn schooltijd niet? Zorgeloosheid, lachen, spelen, vriendschappen en nieuwe dingen ontdekken gingen vaak gepaard met relaties die niet altijd even vredig en kalm waren met de docenten. Tenzij we echte modelleerlingen waren, kwamen we vroeg of laat allemaal in situaties van verwijten en straf terecht, of misschien werden we op heterdaad betrapt door de dienstdoende leraar met voorwerpen die we gewoon niet mee de klas in mochten brengen.

Dit zijn zeker episodes die ook de docenten zich goed herinneren, en het is precies om deze reden dat, in de sociale gemeenschap "AskReddit", de gebruiker @GlytchedTTV iedereen die op school werkt vroeg wat het ergste of vreemdste was dat ze in beslag hadden genomen van een leerling. De antwoorden? Het zou een understatement zijn om ze extravagant, grappig en soms absurd te definiëren. Klaar om ze te ontdekken? Vergeet niet om ons je ervaringen te vertellen in de reacties!

via: Reddit

1. Tientallen kookwekkers in een doos

"Mijn moeder vertelde me dat ze ooit een vreemde doos van een van haar leerlingen in beslag had genomen, die plotseling geluid begon te maken, waardoor iedereen moest lachen en juichen. Het was vol met kookwekkers, en zijn vader was kok". Dit schreef Reddit-gebruiker Cathy-the-Grand.

2. Een vis in een kom opgesloten in een kluisje

Precies: bij het controleren van de kluisjes van de leerlingen ontdekte een leraar dat in een ervan, gesloten maar van niemand, een vis in een kom stond, compleet met een klein lampje zodat het dier niet altijd in het donker zwom.

Advertisement

3. Anderhalve ui

"Ik werkte op een lyceum en nam ooit anderhalve ui in beslag van een student van mij. Hij gebruikte het om ervan te eten en anderen te irriteren met zijn adem," zei de gebruiker vairoletto.

4. Een ananas

"Alle kinderen vonden het geweldig", zegt de leraar die het in beslag nam.

5. Een hele zeebaars

"Ik moest die vis in beslag nemen van een student die hem had meegebracht om hem tijdens de pauze te gebruiken door mensen te slaan alsof hij een duel aanging", schreef gebruiker FearlessPressure3.

Advertisement

6. Een gouden pen

"Het is niet eerlijk dat jij er een hebt en de anderen niet", zei een leraar tegen de student die vertelde over de inbeslagname van zijn gouden pen die hij als verjaardagscadeau had gekregen.

7. Hoofden van polystyreen

Dit is geen grap: Reddit-gebruiker eggbert_217 vertelde hoe hij merkte dat zijn studenten deze voorwerpen gebruikten om er ogen en mond op te tekenen. "Het had een naam en ze namen het in elke klas mee.”

Advertisement

8. De trouwring van zijn moeder

"Ik moest een 4-jarige leerling van me overtuigen dat hij de trouwring van zijn moeder niet moest geven aan een 6-jarig meisje op wie hij verliefd was."

9. Een fles wodka

Gevonden door gebruiker tempaccntnow, die ook de meest ongelooflijke reacties en excuses van de studenten rapporteerde. "Mijn moeder gaf het aan mij vanwege een allergie" was de rechtvaardiging van een van hen.

Advertisement

10. Een chihuahua in een tas

"Een eersteklasser had het in een tas gestopt terwijl hij op de schoolbus wachtte. Het arme hondje zat stil in de tas die het jongetje aan een haak in de gang had gehangen."

11. Een sprinkhaan

"Onze docent filosofie werd heel boos en nam onze sprinkhaan in beslag. We noemden hem Aristoteles." Het is het merkwaardige verhaal van een student, op Reddit bekend als elprosar.

Wat waren de meest extravagante en absurde voorwerpen die je in beslag hebt genomen, als docent zijnde, of die ze van jou als student hebben afgepakt?

Tags: WTFNieuwsgierigAbsurd
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt