x
"Ik heb in de tijd gereisd, de apocalyps…
Drie dagen verlof tijdens de menstruatiecyclus: het Spaanse wetsvoorstel voor vrouwen Volgens de wetenschap zijn Bitcoin-fans manipulatieve mensen met enorme ego's

"Ik heb in de tijd gereisd, de apocalyps is nabij": de voorspellingen van een man op TikTok

15 Mei 2022 • Door Janine
1.196
Advertisement

Wat is het meest apocalyptische scenario dat je je kunt voorstellen? Gevaarlijke wezens, natuurrampen, oorlogen, epidemieën: de mogelijkheden ontbreken in die zin niet en staan ​​vaak centraal in de verbeelding van veel mensen. De echte wereld bestaat immers ook uit negatieve gebeurtenissen, zo funest dat ze ons vaak aan het ergste doen denken.

Dit is waarom er geen gebrek is aan degenen die, misschien een beetje profiterend van deze angsten, besluiten op nogal bizarre manieren door iedereen opgemerkt te worden. Om een ​​stempel op mensen te drukken, zijn er mensen die beweren in de tijd te hebben gereisd, net als de TikToker, protagonist van de "profetieën" waarover we je gaan vertellen. De massale verspreiding van sociale media pleit natuurlijk voor soortgelijke theorieën: verontrustend, verrassend en, laten we eerlijk zijn, sommigen zelfs best grappig. Klaar om erachter te komen wat deze persoon zegt?

via: Daily Star

Alleen al het feit dat hij zichzelf definieert als een "tijdreiziger" kan enige verwarring veroorzaken. Toch is dat precies hoe Kawhi Leonard zichzelf noemt. Bekend op het populaire sociale netwerk TikTok als "thehiddengod1", is deze gebruiker een echte bron van voorspellingen voor de toekomst van onze planeet en de mensheid die haar bevolkt. Voorspellingen die, volgens wat hij zegt, allerminst geruststellend zijn.

Volgens hem beginnen de catastrofale gebeurtenissen vanaf het jaar 2022, een historisch moment waarop, vooral in de zomer, aardbevingen kunnen optreden met enorme breuken in de grond - een van hen zal "de grootste zijn die ooit in Amerika is gezien" - evenals mysterieuze verdwijningen van veel mensen. Maar dat is nog niet alles.

Als deze voorspellingen je al hebben doen huiveren, zullen rampen en mysteries volgens "thehiddengod1" angstaanjagende en zeer gevaarlijke wezens - "stalkers" genoemd - worden toegevoegd die precies zullen verschijnen uit de enorme breuken die zich in de grond zullen vormen. Angstig? In het licht van dit soort nieuws zul je je in ieder geval afvragen of er enig bewijs is. Het antwoord dat de gebruiker je wil geven is "ja".

De TikToker-tijdreiziger beweert in feite in het bezit te zijn van documenten en afbeeldingen die zouden bewijzen wat hij beweert, en in feite heeft hij niet nagelaten foto's te publiceren bij de rampen waarover hij spreekt. Bovendien zijn de data waarop elk afzonderlijk evenement is gepland angstaanjagend nauwkeurig, wat het in de ogen van velen zeker betrouwbaarder maakt.

Advertisement

Maar hoe namen de mensen het op? Tegenover dit soort nieuws is terughoudendheid een must. We weten tenslotte dat sociale netwerken vaak de verspreiding van onbetrouwbaar nieuws en dubieuze theorieën hebben bevorderd. Veel gebruikers waren daarom helemaal niet overtuigd van de profetieën van "thehiddengod1", die ironisch reageerden en hem ervan beschuldigden te veel sciencefictionfilms te hebben gezien. Zijn korte verhalen lijken inderdaad het perfecte materiaal voor een dergelijk scenario.

"The Simpsons zullen ons vertellen of het allemaal waar is", grapte een gebruiker, verwijzend naar het feit dat de beroemde animatieserie vaak gebeurtenissen heeft voorspeld die echt hebben plaatsgevonden. Naast ironie en wantrouwen waren er echter ook mensen die ernstige zorgen uitten en commentaar leverden met verontruste woorden vol hoop voor de toekomst.

Ondertussen registreren zijn video's duizenden en duizenden views, en ze zijn zeker - voorspellingen terzijde - een echt mediafenomeen geworden. Zou het kunnen dat het bereiken van bekendheid de reden is voor deze "profetieën"? Maar wat als het helaas allemaal waar was? Het is nog even afwachten... Laat ons in de tussentijd weten wat je ervan vindt.

Tags: WTFNieuwsgierigAbsurd
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt