Hij renoveert zijn huis en vindt een mysterieuze kist met een gravure in een muur

Janine image
door Janine

10 Maart 2022

Hij renoveert zijn huis en vindt een mysterieuze kist met een gravure in een muur
Advertisement

Hoe vaak moeten we thuis geen reparatiewerkzaamheden uitvoeren? Heel vaak, vooral als er grote renovaties moeten worden uitgevoerd. Een man was bezig aan zijn huis, en in het bijzonder probeerde hij een muur op zolder te repareren door de gaten te vullen met een isolatieproduct. Precies tussen de muren, verborgen tussen de stenen, vond hij iets vreemds.

via Daily Post

Advertisement
geebeetv/TikTok

geebeetv/TikTok

De man kwam een ​​kleine houten kist tegen, afgesloten met een sleutel. Hij zag een gravure op de kist: een pentagram en de woorden "peidiwch ar ryddhau", Welshe woorden die "niet loslaten" zouden betekenen. De man documenteerde de ontdekking in enkele video's op TikTok. Hij had niet de sleutel om de doos te openen, dus legde hij hem aan de kant. Een week later, terwijl hij wat werk op zolder aan het doen was, zag hij een spiegel die in de weg stond en tegen de muur klapte. Vervolgens pakte hij een hamer en brak het glas. Daarachter vond hij een kleine sleutel: de sleutel waarmee de kleine houten kist kon worden geopend.

Advertisement
geebeetv/TikTok

geebeetv/TikTok

Deze ontdekking wordt "mysterieus en angstaanjagend" genoemd en gebruikers konden niet wachten om erachter te komen wat er in die kist zat. Er zaten vreemde voorwerpen in, zoals een kleine ketting met een hanger, een haarlok en nog een sleutel: waar zou die tweede sleutel voor zijn? Zou het kunnen dat er ergens anders een tweede kist verstopt was?

geebeetv/TikTok

geebeetv/TikTok

Gebruikers hebben de hele situatie als uit "een horrorfilm" genoemd en sommigen hebben gezegd "ik zou zeggen dat het breken van een spiegel je 7 jaar ongeluk geeft, maar ik denk dat dit op dit moment de minste van je zorgen is." Er zijn mensen die de man adviseerden om niet verder te zoeken en mensen die hem doodsbang adviseerden om zowel de renovatie als het huis te verlaten. We weten niet wie er eerst woonde en wat de geschiedenis was. We moeten gewoon geebeetv volgen voor verdere ontwikkelingen. Wat zou jij doen in zijn plaats? Zou je het verleden van het huis blijven onderzoeken of zou je het liever niet willen weten?

Advertisement