Haar vriend vraagt ​​haar ten huwelijk, zij dwingt hem de ring terug te brengen: "Het was niet wat ik wilde"

Janine image
door Janine

21 Maart 2022

Haar vriend vraagt ​​haar ten huwelijk, zij dwingt hem de ring terug te brengen: "Het was niet wat ik wilde"
Advertisement

Het huwelijksaanzoek is misschien wel het meest ontroerende moment in het leven van een paar, na de uitwisseling van geloften zelf en de geboorte van kinderen. Een gebeurtenis die, in de gewone verbeelding, plaatsvindt na lang wachten van de kant van vrouwen, die wanneer ze hun partner zien knielen, zich onvermijdelijk tot tranen van ontroering laten gaan. En de mannen? Welnu, het moeilijke deel betreft hen: naast het kiezen van de juiste gelegenheid en de juiste locatie - om nog maar te zwijgen van de angst voor het antwoord, dat niet altijd vanzelfsprekend is - moeten ze de delicate fase van het kiezen van de ring onder ogen zien. “Zal het de juiste zijn? Zal ze het mooi vinden? Deze kan ik me niet veroorloven, laten we hopen dat ze die andere op prijs stelt…”, zeggen velen tegen zichzelf.

De aankoop is niet altijd de juiste: een vrouw vertelde op Tik Tok dat ze haar vriend had gevraagd de ring terug te brengen die hij voor haar had gekozen.

via Tik Tok

Advertisement
@beefinnagain/TikTok

@beefinnagain/TikTok

De jonge vrouw bekende dat ze haar vriend duidelijk had verteld dat ze de ring die hij haar had gegeven lelijk vond. Ze zei het niet op het moment dat ze het doosje opendeed, maar wachtte een week voordat ze hem vroeg het terug te brengen naar de winkel en een andere te halen.

Anticiperend op de reactie van de gebruikers, maakte de vrouw meteen duidelijk dat zij en haar Patrick, na deze episode, toch getrouwd waren: het feit dat ze de verlovingsring niet gewaardeerd had, had dus geen negatief effect op hun relatie.

In de clip die op Tik Tok werd gedeeld, vertelde de gebruiker hoe het verhaal zich ontvouwde: "Patrick en ik hebben geruime tijd gedatet en toen ik aan trouwen dacht, zei ik tegen mezelf: 'Ik wil een ring met een halo. Ik wil kleine diamanten om de ring heen. Ik geef niet om de grootte van de diamant. Het gaat mij niet om de helderheid of de vorm. Het interesseert me letterlijk niet. Ik wil gewoon een halo van diamanten rond een kleine diamant.'"

Toen Patrick besloot dat het tijd was om haar ten huwelijk te vragen, vroeg hij geen vrouwelijk advies, maar koos hij liever zelf: als gevolg daarvan toonde hij in het doosje die hij opende toen hij knielde voor zijn toekomstige bruid, een ring die een prinses waardig is. Niets met wat zijn vriendin had gewild.

Advertisement
@beefinnagain/TikTok

@beefinnagain/TikTok

“Het was een prachtige diamant, maar het was niet wat ik wilde. En dus, na zijn voorstel, ging ik naar huis en mijn moeder vroeg me of ik de ring mooi vond. Ik begon te huilen. Ik zei: 'Nee, ik vind het zo lelijk en ik zal het voor altijd moeten dragen'", vertelt de vrouw.

Op dat moment probeerde haar moeder haar ervan te overtuigen het ten minste vijf jaar te dragen, waarna ze Patrick had kunnen vragen haar een andere ring te geven. Maar ze hield het maar een week vol, "want als je verloofd bent, vraagt ​​iedereen je 'is dat de diamant die je wilde? Vind je de ring mooi?' En elke keer moest ik zeggen 'ja, het is fantastisch!’”

Zeven dagen later pakte ze al haar moed bij elkaar en belde ze haar vriend: "Ik zei tegen hem: 'Dit wordt een moeilijke pil om te slikken. Ik haat de ring. Het is gewoon niet wat ik wilde en ik ben bereid te wachten op iets dat ik wil, ik wil dat je het gewoon weet.'"

Gelukkig nam Patrick de oprechtheid van zijn partner niet slecht op, die vandaag gelukkig zijn vrouw is en haar de ring van zijn dromen heeft gegeven.

Wat denk jij, deed ze er goed aan om eerlijk te zijn?

Advertisement