Gebruiker lanceert een merkwaardige optische uitdaging op het web: "Zoek mijn kat op deze foto" - Curioctopus.nl
x
Gebruiker lanceert een merkwaardige…
Kind wijst naar een hoek van de kamer en begroet met een glimlach: volgens zijn vader zou hij zijn overgrootmoeder hebben gezien 16 foto's waarin situaties zijn vereeuwigd die zelfs de kalmste persoon woedend zouden maken

Gebruiker lanceert een merkwaardige optische uitdaging op het web: "Zoek mijn kat op deze foto"

01 Mei 2022 • Door Janine
1.037
Advertisement

Katten zijn mysterieuze, elegante, slimme en onafhankelijke dieren, vaak de hoofdrolspelers van veel merkwaardige en grappige foto's vanwege hun bizarre houdingen. Het zijn perfecte supermodellen, en we hebben meer dan eens afbeeldingen  van hen aangeboden, de meest geliefde katten op het internet en daarbuiten: het zijn nogal discrete gezelschapsdieren, die, in tegenstelling tot honden, contact niet echt op prijs stellen en de neiging hebben om genegenheid op hun eigen manier te uiten. Het is duidelijk dat elke regel zijn uitzondering heeft en er zijn veel katten die bereid zijn de manifestaties van liefde van hun mensen te "verduren" zonder hun neus op te halen!

In ieder geval is er geen kat ter wereld die zich niet graag verbergt op de meest absurde plekken in een appartement, vaak kunnen we hem zelfs niet eens vinden!

Vandaag bieden we je deze afbeelding aan waarin, ook al zou je het niet zeggen, een kat aanwezig is. Zie jij hem?

via: Reddit

Gebruiker pizzaslayer111 heeft Reddit-gebruikers uitgedaagd: “Zoek mijn kat op deze foto."

De protagonist van de afbeelding, de kamer van een huis, om precies te zijn een woonkamer. Links zie je een boekenkast vol boeken, dan een grote witte lamp, een fauteuil in grijstinten en op de voorgrond een houten tafel met verschillende voorwerpen erop: wat kranten, een mok, twee afstandsbedieningen. Op het midden van de foto staat een lessenaar met daarachter een houten trap die naar de bovenverdieping leidt. Aan exotische details geen gebrek, zoals het Boeddha-beeldje samen met een plant op de kruk.

Er lijkt geen spoor van de mysterieuze kat te zijn. En toch moet hij er ergens zijn: als je hem nog niet hebt gezien, neem dan nog een paar minuten voordat je naar de onderstaande foto kijkt.

In de tussentijd laten we je enkele opmerkingen van gebruikers zien:

“Hahaha ik moest inzoomen. Echt geweldig", schrijft MainerJest.

“Waar is die kat? Is hij erin opgegaan? Serieus, word ik te oud om een ​​kat te kunnen zien? Waar is mijn bril? Is deze kat in de muur opgegaan of zoiets? Oh, daar is hij! Geweldig, bedankt voor het delen”, schrijft een andere gebruiker.

genij1234 schrijft: "Op een gegeven moment begon ik de boeken te controleren. Ik stond op het punt om het op te geven, en toen zag ik hem.”

foto: Reddit

Daar is ‘ie! Het was niet bepaald gemakkelijk om hem te vinden.

Lukte het jou om de kat meteen te zien? Hoe lang heb je erover gedaan om hem te vinden?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt