Deze vrouw gaat alleen uit met mannen die haar chihuahua's leuk vinden: "Ik vertrouw op hun instinct"

Janine image
door Janine

28 Mei 2022

Deze vrouw gaat alleen uit met mannen die haar chihuahua's leuk vinden: "Ik vertrouw op hun instinct"
Advertisement

Hoe ver kan liefde en aandacht voor een hond gaan? Natuurlijk is dit een vraag die mensen op heel verschillende manieren zouden beantwoorden, gedicteerd door hun eigen ervaringen en opvattingen over het onderwerp.

We zijn er echter zeker van dat niet iedereen zo ver zou gaan om te beslissen of ze al dan niet met iemand uit gaan voor een romantische date op basis van de goedkeuring van hun honden. Als dit voor velen misschien absurd of ongelooflijk lijkt, denkt de vrouw waar we het over hebben dit zeker niet, die haar twee chihuahua's op zo'n "menselijke" manier behandelt dat ze ze als meer dan kinderen beschouwt. Tot het punt dat ze alleen uitgaat met mannen die goed bij hen passen en hen een benijdenswaardige garderobe heeft bezorgd voor ongeveer 35.000 euro!

via Mirror

Advertisement

Jahnnalee Randall is een 34-jarige komiek die vrijgezel is en geen kinderen heeft, hoewel dit in werkelijkheid voor haar niet echt zo is. "Mijn twee honden, Gizmo en Starleena, zijn mijn kinderen", zegt ze zelfverzekerd. Natuurlijk: het is heel normaal om viervoeters als echte familieleden te beschouwen, maar in het geval van deze jonge vrouw is er veel meer aan de hand.

Advertisement

Het is geen toeval dat Jahnnalee zo'n 35.000 euro heeft uitgegeven aan kleding en accessoires voor haar langharige chihuahua's, en dat ze die tijdens de shows vaak mee het podium op neemt. "Ik vind dat het zien van aangeklede honden het schattigste is wat er is - zei ze - mensen doen het, dus waarom zouden mijn viervoetige kinderen het niet ook doen?".

Het is bijna vanzelfsprekend dat de twee chihuahua's in het huis van de 34-jarige een eigen kamer hebben, compleet met een tweepersoonsbed, evenals een minipark op de binnenplaats, uitgerust met opblaasbare glijbanen en andere accessoires om ze bezig te houden. Maar dat is nog niet alles, want deze twee "verwende" honden (zoals de eigenaresse ze zelf definieert) hebben ook een speelgoed-Lamborghini met gepersonaliseerd kenteken, twee paar Crocs en een garderobe die perfect is voor elke gelegenheid, een waar modeliefhebbers jaloers op zouden zijn. Alsof dat nog niet genoeg was, neemt Jahnnalee ze ook mee naar make-uplessen.

"Ik vind dat honden heel speciale, liefhebbende en loyale wezens zijn - zei de actrice - helaas zijn mensen dat niet echt”. Het is waarschijnlijk ook om deze reden dat de vrouw heeft besloten haar eventuele romantische dates alleen te organiseren met mannen die zijn "goedgekeurd" door Gizmo en Starleena. "Als ik iemand zou ontmoeten, moeten de honden hem eerst goedkeuren: als ze hem niet leuk vinden, zou ik niet met hem uitgaan, honden zijn intelligent en ik zou alleen op hun intuïtie vertrouwen."

jahnnalee & The Furry Kiddos/Instagram

jahnnalee & The Furry Kiddos/Instagram

Kortom: Jahnnalee en haar twee chihuahua's zijn echt onafscheidelijk. "We brengen elke seconde van de dag samen door - merkte ze trots op - ze zijn echt mijn bronnen van vreugde en verbeteren mijn leven".

Wat vind jij van dit bijzondere trio?

Advertisement