Vrouw koopt een nieuw huis en vreemde verschijnselen beginnen zich voor te doen: "Het is de geest van een meisje"

Janine image
door Janine

20 Mei 2022

Vrouw koopt een nieuw huis en vreemde verschijnselen beginnen zich voor te doen: "Het is de geest van een meisje"
Advertisement

Hoeveel horrorfilms beginnen met de verhuizing van een gezin naar een nieuw huis waar zich kort na de komst van de nieuwe bewoners verontrustende paranormale verschijnselen beginnen te manifesteren? Een plot van een verzekerd succes, want het thema van geesten in wat wij als een veilige plek beschouwen, bezorgt ons koude rillingen: hoe ontsnap je aan een aanwezigheid die hetzelfde huis deelt? Een mooi dilemma, dat in de bioscoop en op televisie wordt opgelost met de voorzienige hulp van experts.

Een Amerikaanse vrouw zei dat ze doodsbang was voor de aanwezigheid, in haar nieuwe huis, van een geest die volgens haar die van een meisje is...

via Daily Star

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

De hoofdpersoon van dit verontrustende verhaal legde uit dat ze een nieuw huis in Kentucky had gekocht waar een aantal beslist enge gebeurtenissen plaatsvonden.

De eerste vond plaats toen ze plotseling de stem van een meisje "hallo" hoorde zeggen. De stem kwam uit de kamer naast die waar de vrouw was, en die was leeg. Er was niemand thuis behalve zij.

Kort daarna zou de tuinman die haar gazon verzorgt haar vragen hoeveel kinderen ze had. Op het antwoord: "Ik heb nog geen kinderen” zou de man haar met wijdopen ogen hebben aangekeken en gezegd hebben: "Ik vroeg het omdat ik steeds een meisje hoorde lachen in je huis voordat je terugkwam."

In de volgende dagen werd het erger en werd de vrouw begrijpelijkerwijs angstig: voetstappen, kloppen op de muren, voorwerpen die vanzelf van de planken vielen.

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Op dat moment besloot de vrouw erover te praten. “Ik heb een geest in huis en ik heb hulp nodig. Eerst begreep ik niet wat het was, maar de verschijnselen werden erger en erger toen mijn man voor een paar maanden vertrok voor zijn werk. Het meisje begint steeds meer aanwezig te zijn."

De vrouw zei dat ze elke nacht op hetzelfde tijdstip wakker wordt, 3 uur 's nachts, zonder duidelijke reden. Zelfs haar hond is gestopt met het eten van het voer uit de voerbak en verstopt zich tussen haar benen, loopt onrustig door het huis en ligt voor de slaapkamerdeur.

Uiteindelijk besloot de vrouw contact op te nemen met de plaatselijke kerk. De presentatrice van de podcast Most Haunted and Paranormal Activity Yvette Fieldig, die over het verhaal hoorde, zei: "Het lijkt mij dat de vrouw wordt achtervolgd door een geest die aandacht zoekt. Zonder de locatie te zien is het moeilijk voor mij om tot een conclusie te komen. Ze zou eerst haar kerk moeten vragen, in elk bisdom hebben ze iemand die kan helpen en troost kan bieden."

De presentatrice waarschuwt de vrouw voor eventuele charlatans: als iemand haar om geld zou vragen om haar te helpen, moet ze dat niet accepteren.

Het klinkt als een klassiek horrorverhaal, maar het is een griezelige realiteit.

Advertisement